Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОдбојка

Лука Тадић најбољи млади одбојкаш Србије у 2018.

У београдском хотелу Краун Плаза одржан је традиционални Новогодишњи коктел Одбојкашког савеза Србије, на којем су подељене награде најбољим појединцима.

За најбољег младог одбојкаша Србије у протеклој години проглашен је одбојкаш Црвене звезде Лука Тадић.

У присуству великог броја гостију, одбојкашица и одбојкаша и представника медијских кућа, госте је поздравио Зоран Гајић, председник ОСС. На почетку Коктела, Бојана Миленковић, светска шампионка из Јапана, унела је пехар освојен у Јокохами, праћена громогласним аплаузом.

Коктелу су присуствовали Александар Боричић, председник ЦЕВ, Његова екселенција, Ђунићи Марујама, изванредни и опуномоћени амбасадор Јапана у Србији, Божидар Маљковић, председник ОКС, Ђорђе Вишацки, генерални секретар ОКС, и Жарко Зечевић, потпредседник ОКС.

Најуспешније екипе у одбојци на песку су Горана Мрђан и Александра Алексић у женској, односно Лазар Коларић и Стефан Баста у мушкој конкуренцији.

Сара Царић, одбојкашица Визуре из Руме и Лука Тадић, одбојкаш Црвене звезде, проглашени су за најбоље младе одбојкаше у Србији у 2018.

Зоран Гајић, председник ОСС, предао је Милутину Поповићу, председнику ОС Републике Српске, “Специјалну плакету ОСС” за дугогодишњу успешну сарадњу.

Тијана Бошковић је најбоља одбојкашица Србије у 2018, а Урош Ковачевић најбољи одбојкаш у овој години.

Зоран Терзић, први тренер сениорки Србије, актуелних светских шампионки, најбољи тренер Европе у 2018, по избору ЦЕВ, најбољи тренер у Србији у избору ОКС и некадашњи тренер Црвене звезде проглашен је за најбољег тренера у 2018. у избору Одбојкашког савеза Србије.

Потом је мр Бојан Кекић, председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица, свечано саопштио да ће Банка Поштанска штедионица у наредне 4 године, до 2022, бити генерални спонзор Одбојкашког Савеза Србије.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment