Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Опроштајна порука Ненада Крстичића!

Ненад Крстичић није више фудбалер Црвене звезде, након годину и по дана дошло је до растанка што је данас и клуб званично потврдио. До договора о продужетку сарадње није дошло и Крстичић ће постати нови члан грчког АЕК-а.

Вечерас се и сам Крстичић огласио путем свог инстаграм профила и послао поруку коју преносимо у целости:

„Ово ће бити једина изјава по питању мог одласка из Звезде. Осећам обавезу према свима који ми пишете, али и према себи… Ових дана је било много наслова на ту тему, емоције су биле помешане, али једина ствар од свих коју желим да разјасним са свима је та да идем чистог образа, чист пред Богом и надам се пред свима вама који сте ми били велики покретач ово време проведено у овом великом клубу!

Сам мој долазак су многи осудили као што ће и одлазак! За мене повратак у домаћи фудбал није био оно што су неки назвали “с’ коња на магарца” јер сам дошао у Црвену звезду и то је довољно рећи! Цео живот сам сањао да једног дана заиграм за клуб црвено-беле боје и можда нисам то имао прилике на почетку каријере, али како се све дешава са разлогом захвалан сам Богу што сам био одабран да будем у овој историјској генерацији!

Онима који прате јасно је у којем моменту сам дошао, веровао сам и због тога био награђен савршеном сезоном која је донела много среће и поноса… Сезона коју сам крунисао голом за титулу била је нешто што сам у том моменту доласка сањао и сан се обистинио! Било је понуда прошлог лета, озбиљних! Било је и оних које су чекале спремне у Салцбургу завршетак утакмице не бих ли се можда предомислио! Али,тада то није била опција за мене јер нисам желео да одем, оставим Звезду, саиграче, тренера, вас на цедилу…Да одем кад је питање “или-или” и будем нешто што нисам!

Понуде су чекале иако их нисам желео, иако сам обећао свима вама, веровао сам поново и хвала Богу опет био награђен! Ово су најлепше сезоне у мојој каријери, уједно највећи успеси до сад! Сада не одлазим из неких разлога који би било коме били превише интересантни… Питање новца није свакако, али питање мог достојанства јесте… Они који требају, то свакако знају. Али оно што је битније је да на крају желим још једном овако да се захвалим свим мојим саиграчима на подршци сада и уједињености кад је требало. На осећају који је био најлепши, а то је да смо породица! Хвала Шефу на свему сто је учинио за мене, уз њега сам постао бољи човек јер је заиста велики! Хвала Звезди! Хвала вама Цигани, најбољи сте на свету и недостајаћете ми баш много! Моје срце је црвено-бело заувек и надам се да ћемо се видети поново! Напред ЗВЕЗДА!“

Повезане вести

Leave a Comment