Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Председник Човић сумирао годину на традиционалном новогодишњем коктелу

Кошаркашки клуб Црвена звезда вечерас је у хотелу Краун Плаза одржао традиционални новогодишњи коктел. Скупу су присустовали чланови управе, стручног штаба, играчи, пословни партнери, спонзори, звездаши и бројни пријатељи клуба. У пријатној и опуштеној атмосфери апсолвирана је година за нама.

Председник Небојша Човић  се обратио речима:

Приводимо крају годину која је била успешна упркос том априлу који је био турбулентан. Али, цело пролеће је било такво. Из сваке сезоне понешто научимо. Ми нисмо клуб који је арогантан и бахат. Имали смо прилике да проверимо систем прошле сезоне. Некада се напредује и када се титуле не освајају, иако ми то силно желимо. Морам да подсетим где смо били 2011. године, а прошле сезоне смо четврти пут заредом постали прваци Србије. Наш женски клиб је освојио 30. титулу првака државе. Наставићемо и даље да радимо и трудимо се. Хвала стручном штабу, играчима и менаџменту. Ово је за нас велика подршка и надамо се да ћемо бити још бољи. Срећно свима – рекао је Човић.

Осврнуо се затим председник Звезде на циљеве у 2019. години.

Циљеви су да увек пуцамо на врх, од нас се то очекује, а тако ће бити и у овој сезони. Не желимо да функционишемо под еуфоријом и притиском. Све иде у добром смеру, али тек смо на пола сезоне, чекају нас нова искушења. Имамо јаке конкуренте и у АБА лиги, а о Еврокупу и да не причам. Ушли смо у евролигашку групу, чекају нас велики изазови и било би право задовољство ако успемо да прођемо даље. Неће бити еуфоричних изјава нити да нешто морамо. Цео стручни штаб и екипа функционишу са доста хармоније, као једна породица су. Тако је и у Управном одбору, скупштини, председништву… Радимо сви максимално и трудимо се да остваримо све циљеве.

Истакао је Човић да има доста поверења у играче и тренера Милана Томића.

Нисам изненађен резултатима, заједно смо формирали стручни штаб, максимално верујем Милану Томићу. У 2019. години само желимо да сви будемо здрави и максимално се сконцентришемо према остварењу зацртаних циљева. Морамо да чувамо овај амбијент у клубу.

Осврнуо се председник Звезде и на евентуална појачања.

Није то питање за мене, већ за тренера Томића, али знајући њега, нећемо се појачавати. Зашто бисмо мењали тим који побеђује? Теодосић? Ако буде добио отказ, држим га за реч да ће једног дана заиграти у Црвеној звезди! То је давно обећао. Али, не размишљам о томе, није то моја новогодишња жеља. Ја сам реалан човек и морам увек да будем чврсто на земљи – рекао је Човић

Повезане вести

1 comment

Dejo феб 14, 2019 at 23:30

Covke KK Crvena Zvezda je potrebno jos dva pojacanja jer se Buducnost pojacala na poziciji centra a ti Covke dovedi u KK Crvena Zvezda jednog igraca na poziciji cetiri ili krilni centar i jednog plejmejkera

Reply

Leave a Comment