Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Лимож ослабљен долази у Београд

Кошаркаше Црвене звезде већ другог дана нове 2019. године очекује старт у ТОП 16 фази Еврокупа. У београдску дворану „Александар Николић“ долази екипа француског Лиможа у мечу који у многоме може да одреди судбину нашег тима у овој фази такмичења.

Како је објављено на званичном порталу француског клуба Лимож ће у Београд доћи значајно ослабљен. Наиме, крилни кошаркаш Секоу Домбоја ће бити ван терена пет до седам недеља. Он је током меча са екипом Булазака повредио палац десне руке и мораће на операцију како би се та повреда санирала. Домбоја је у првој фази Еврокупа одиграо осам мечева. Просечно је на терену проводио 14:53 минута и имао учинак од 6,9 поена, 2,8 скокова, 0,6 асистенција и 0,9 украдених лопти. Најефикаснији је био у дуелима последњег 10. кола прве фазе такмичења против пољске Арке када је забележио 12 поена и у мечу 3. кола против берлинске Албе када је био стрелац 11 поена.

Меч између Црвене звезде и Лиможа на програму је у среду 2. јануара у дворани „Александар Николић“ са почетком од 20 часова.

Повезане вести

Leave a Comment