Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Наступи млађих категорија СКХЛ Црвена звезда за крај године

Селекције хокејашког клуба Црвена звезда У12, 15, 16 и 18 имају, за викенд, своје последње наступе у овој години.

Јуниори (У18) ће након својих победа над Бледом гостовати у суботу и недељу првопласираној екипи Јесеница. Звезда дефинитивно има квалитет, а овај дуел ће показати могу ли пулени Ненада Милинковића направити корак даље и помрсити рачуне оним најбољим екипама, а Јесенице то сигурно јесу. Наравно, за тако нешто биће потребно исправити одређене грешке из претходних сусрета, ући максимално сконцентрисано у мечеве и оставити срце на леду. Верујемо да ће то наши јуниори и да ураде, а ми им желимо пуно среће и да се врате кући као победници.

Кадети тренера Марка Јулоског у петак и суботу дочекују екипу Бледа. Након што су у претходном колу савладали екипу Цеља са 3:2, црвено-бели оклопници се надају да би у ова два меча са екипом Бледа могли да направе изненађење и дођу до победа. Блед је тренутно у бољој форми и боље је пласиран од наших кадета. Не само што се налазе на трећем месту, него имају свега две пораза и заиста су тврд орах за све екипе у свом узрасту. Зато позивамо навијаче да дођу до ледене хале Пионир и да подрже наше кадете. Утакмица у петак се игра од 17:15 часова, док се у суботу игра од 16 часова. Улаз у халу је бесплатан.

За крај су нам остале селекције које предводи тренер Борис Данон, а помагаће му тренер Никола Бера (У12 и У15). Ове две селекције ће, ове суботе, да крену пут Суботице где ће своје снаге да одмере са вршњацима из Спартака. Прва на лед ће изаћи селекција до 15 година која ће свој меч започети у 14 часова, док ће селекција до 12 година свој меч одиграти од 16:30 часова. Лепа прилика за све звездаше из Суботице да пруже подршку овим младим хокејашима.

(извор: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment