Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиКошаркаНајновије

Добрић: „Све је у реду, сезона је дуга и имамо 15 играча у ротацији“

Година је на измаку и сви полако своде рачуне и сумирају утиске. Огњен Добрић је након новогодишњег коктела оценио годину у разговору за портал basketballsphere.com.

Генерално гледано бих рекао да је успешна. Било је успона и падова, изгубили смо два финала, али смо освојили домаћи шампионат што значи нешто. Нову сезону смо започели пехаром у Суперкупу и за сада све иде како треба. 

Добрић је до сада у Звезди имао прилику да сарађује са тројицом тренера, прво са Дејаном Радоњићем, па Душаном Алимпијевићем и сада са Миланом Томићем.

Промене тренера и саиграча су нормалне у нашем послу. Обично када дође нови тренер, он воли да доведе неке играче који одговарају његовом систему, тако да је све то природно. Атмосфера у екипи је заиста сјајна.

Наглашава да ужива у раду са Томићем.

Форсира јаку одбрану и брзу игру у транзицији. Екипа је направљена за такав систем и за сада све функционише како треба. Има своје захтеве, који су углавном тимски и тражи брзу и ефикасну игру.

Добрић је крајем октобра и почетком новембра имао серију од неколико сјајних утакмица против ФМП, Цедевите и Олимпије у АБА лиги, односно Улма и Монака у Еврокупу. После свега тога је уследила нешто мања минутажа.

Све је у реду. Није повреда у питању. Једноставно, имамо 15 здравих играча. У ротацији сам, тако ствари стоје, нема никаквих проблема. Сезона је дуга.

Црвено-бели су изборили пласман у другу фазу Еврокупа где их чекају Лимож, Валенсија и Уникаха.

Имамо високе циљеве. Покушаћемо да наставимо такмичење и да прођемо и Топ 16 фазу. Без потцењивања Лиможа, али мислим да ће већа борба бити са Валенсијом и Уникахом, две веома квалитетне екипе.

Пре наставка такмичења у Еврокупу Звезду очекује дерби кола АБА лиге против Будућности у недељу у дворани “Александар Николић” (19.00).

Веома битна утакмица у борби за прво место у лигашком делу. Имамо доста времена да се одморимо и припремимо. Знамо да су се они појачали и да су довели неке нове играче. Без обзира на све то ми у сваки меч улазимо са жељом да победимо и тако ће бити и сада. Даћемо све од себе да у томе успемо.

Посебну поруку је имао за навијаче.

Прво бих им пожелео све најбоље у наредној години и да им се све жеље остваре. Искористио бих прилику и да их позовем да у што већем броју дођу на наредне утакмице и да нам пруже подршку, јер нама то много значи – закључује Добрић.

Повезане вести

5 comments

herceg novi дец 29, 2018 at 21:51

molim vas, molim vas cigani, napunite sjutra pionir i da grmi sa svih strana, nama postenim i casnim Srbima i Crnogorcima je mnogo bitno da ih sjutra ponizite u svakom pogledu, mi cigani iz Crne Gore živimo za to, pokažite montenegrinskom, vjestackom i ustaskom projektu dje mu je mjesto… Delije, kao Boga vas molimo vratite se u pionir!!! pozdrav iz bratskog Herceg Novog za sve Srbe širom planete

Reply
Rs.cg дец 28, 2018 at 23:52

Brale….svaka ti je na mjestu gledao sam i navijao normalno za bajern….ne zelim i ne dodvoravam se ja nikom ali ja i dosta nas nismo i ne zelimo biti dio te crne gore….ja sam bio i ostao Njegosev crnogorac….zato DELIJE I BRACO NAPUNIMO HRAM KOSARKE I UGAZIMO TU BUDUCNOST KOJA JE TAMO GDJE JE NAMA MJESTO …….A MOMCI I TOMIC PUNIM GASOM NA LEGIJU I DA POSLE NAS OPET JURE POJACANJA….a Dzikic prasic neka place …..bokan sa njim zajedno….SA VJEROM U BOGA I NASE ZNANJE I VELIKO SPORTSKO SRCE….DO POBEDE…..POZDRAV SVIM DELIJAMA I VIDIMO SE U BEOGRADU….

Reply
MILOS RANKOVIC дец 29, 2018 at 11:27

POSTUJEM TO STO SI REKAO,ZNAM DA VECINA VAS CRNOGORACA VOLITE SRBIJU I POSTUJETE,JA NAPRIMER MNOGO GOTIVIM MORNAR IZ BARA UVEK NAVIJAM ZA NJIH,DALI ZBOG TRENERA PAVICEVICA VEROVATNO I STO SU NORMALNI LJUDI,ALI OVU BAGRU IZ podgorice NA CELU SA OVIM NEMAM IME ZA NJEGA VISE mila I bokana TO SU DVA MUFJOZA KOJI MOGU PO CRNOJ GORI DA SE SIRE I DA SUDIJAMA DOVODE STERLETE I NOVAC DA IM DAJU I KO ZNA STA JOS,SUTRA CU SA SVOJA TRI DRUGA MAKSIMALNO VREDJATI TOG bokana SESCEMO IZA KLUPE I DOKLE GOD IMAM GLASA VREDJATI,IMAM 40 GOD I NIKAD NISAM VREDJAO HRVATE BOSANCE MAKEDONCE ALI OVE SUTRA CU VREDJATI, POZDRAV ZA DELIJE I NASE IGRACE I TRENERE I SAMO NAPRED SVI SMO UZ VAS,UBEDJEN SAM DA JE NAS TRENER GOSPODIN TOMIC VIDEO SINOC KAKO SE RAZVALJUJE buducnost U DRUGOM POLUVREMENU SAMO IH RAZVUCITE ONOG KOLA LAZIC IMA DA POJEDE ZA DORUCAK

Reply
Rs.cg дец 29, 2018 at 12:04

To je poltronski klub…..imam 41 godinu i nikada nisam mrzio….ali vjeruj da njih sve od bokana do ekonoma ocima ne mogu….a Gordic…Šehovic ….i Popovic su mi najmrzniji……BRATE POZDRAV TEBI I SVIM DELIJAMA ….pa stra da ovaj forum bude mjesto POBJEDNIKA…..

Reply
MILOS RANKOVIC дец 28, 2018 at 22:43

SAMO POLAKO DOCE I TVOJIH PET MINUTA SAMO BUDI STRPLJIV,DRUGO OVO VECERAS STO JE BILO U MINHENU NA UTAKMICI BAJERN-buducnost JE VELIKA SRAMOTA ZA SVE GRADJANE MALE DRZAVE crne gore,PRVO STE VREDJALI LUCICA SVAKAKVIM IMENIMA,POSLE STE VREDJALI DANGUBICA ISTO TAKO I TO MALOBROJNOJ GRUBI NAVIJACA MALE buducnosti PA STE VREDJALI SRBE TAKO NAS NIKO NIJE VREDJAO,TO SE NAJVISE CULO KAD SE IZVODILO SLOBODNA BACANJA,OVO TREBA DA IDE NA TUZBU,U NEDELJU NE DA CU DA VAS VREDJAM ZIVIM ZA NEDELJU U 19, PROPALICE JEDNE DA VAM NIJE SRBIJE NE BI VAS BILO,JEL VAS TO LOPOV KRIMINALAC I SVERCER NARKOTIKA MALI milo NAGOVORIO SVAKI DAN SVE VISE VIDIMO CIME SE COVIC SUSRECE,BRACO MOLIM VAS U NEDELJU DA NAPUNIMO DVORANU DA GORI I NEPUSTITI NI JEDNOG MALOG crnogorca U DVORANU ZVEZDO IZDRZACES SVE

Reply

Leave a Comment