Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Томић: Будућност је фаворит!

Кошаркаши Црвене звезде сутра од 19:00 у хали „Александар Николић“ играју дерби утакмицу, у оквиру 13. кола АБА лиге. Противник је подгоричка Будућност. Тренер Црвене звезде Милан Томић изнео је своја очекивања уочи дербија.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић рекао је данас да је Будућност по свом квалитету евролигашка екипа и да је фаворит у предстојећој утакмици.

Очекује нас још један дерби АБА лиге, против екипе која је евролигашка по свом квалитету, што се тиче странаца, као и домаћих играча.  Довођењем тројице нових, од који је Гога Битадзе проспект за НБА, Норис Кол бивши НБА играч, показали су да су њихове амбиције изузетно високе. Не треба заборавити да су побеђивали у Евролиги Басконију, ЦСКА, Барселону, и зато су узимајући све у обзир фаворити у овој утакмици. 

О кадровским проблемима је рекао:

Мохамед Фаје још није потпуно спреман, Алекса Раданов је искренуо скочни зглоб на тренингу. Зато ћу о 12 играча који ће се наћи у протоколу одлучити непосредно пред утакмицу. Даћемо све од себе, али морамо да играмо паметно свих 40 минута и уз помоћ навијача желимо да добијемо ову утакмицу.

Кошаркаш црвено-белих Били Берон рекао је да је Будућност добар тим, састављен од много искусних играча од којих су поједини имали запажене улоге у НБА лиги, као и репрезентативаца.

Нема сумње да нас очекује тежак посао, посебно јер сада већ имају и одређено искуство играња у Евролиги, али се и боре за што бољу позицију на табели, посебно након два пораза у Загребу и Новом Месту. Са друге стране, знамо шта је наш посао, добро смо тренирали ове недеље и морамо добро да се припремимо и одиграмо чврсту, мушку утакмицу, како бисмо годину завршили победом. Ово ће нам бити трећи меч ове сезоне, али су знатно изменили састав, довели још квалитетних и искусних играча, тако да ће ова утакмица бити потпуно другачија од претходних – рекао је Берон.

Повезане вести

5 comments

Rs.cg дец 30, 2018 at 00:13

Do sutra posle utakmice pozdrav DELIJE….

Reply
Rs.cg дец 30, 2018 at 00:08

Od koga minusi i zasto bracooo

Reply
Rs.cg дец 29, 2018 at 23:50

Citam komentare na nekim portalima kalkulacije _15…pa mjesto pa ovo pa ono…svi miniraju…+15 i vise pa neka se bore za f4……srecno Tomicu i momci…srce na teren….

Reply
Rs.cg дец 29, 2018 at 23:30

…ova izjava ce pasti u vodu posle utakmice….samo rasterecuje ekipu….

Reply
Rs.cg дец 29, 2018 at 23:28

Mozda i pedagoska izjava…….da se ne uljuljkamo….odigrajte srcem kao sto znate i pobeda nece doci u pitanje….znam Tomicu da ces se smejati posle utakmice sa partizanom….i kratka izjava….pobedismo i ovaj derbi…

Reply

Leave a Comment