Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда потписала и треће зимско појачање(видео)

Последњег дана 2018. године Црвена звезда је довела и треће појачање у зимском прелазном року. Конкуренцију у нападу појачао је Дејан Видић.

Радно је било и 31. децембра у нашим редовима. Високи шпиц (197 центиметара) дошао је из Златибора и парафирао је уговор на три и по године, до лета 2022, уз могућност да се продужи за још једну.

Долазак у Црвену звезду је остварење сна за мене. Још као мали сам маштао да заиграм у тако великом клубу. Сви знамо шта је Црвена звезда, не само код нас, већ и у региону. Наравно да сам презадовољан, трудићу се да на сваком тренингу дам максимум и оправдам указано поверење управе клуба – рекао је Видић после потписивања сарадње.

Нови нападач црвено-белих рођен је 10. августа 1993. године у Крагујевцу и представља треће зимско појачање шампиона Србије, после Немања Милуновића и Милоша Вулића. Носи презиме славног претходника и некадашњег капитена, а висином и игром подсећа на Николу Жигића.

Сама помисао да сам на Маракани и да сам члан Црвене звезде оставља неописив утисак на мене. Тек ћу за неколико дана доћи себи када додатно размислим о свему. Голови су ми заштитни знак као и сваком нападачу, пореде ме са Жигићем али мислим да је још прерано за то. Свакако ћу се трудити и дати све од себе да оправдам то поређење добрим партијама.

Видић има 25 година и у првом делу сезоне постигао је 10 голова на 16 утакмица у Првој лиги Србије.

Порука навијачима је да лепо проведу новогодишње и божићне празнике, и жеља ми је да у 2019. години освојим њихова срца и добијем њихово поверење – завршио је Видић.

 

 

 

 

 

 

Повезане вести

5 comments

razocarani дец 31, 2018 at 17:21

A ko je doveo ta pojacabja za ligu sampiona?a sta bi vi hteli uopste nerazumem vas ,srali ste i po miloji kad je dosao u zvezdu .bas vi isti Kojiga sada velicate ,bas svi isti koji su bili protiv dolaska marina,bas svi vi isti koji ste pljuvali po timu pre ulaska u ls sad ga velicate sramite se sto sebe zovete I nazivate NAVIJACEM CRVENE ZVEZDE

Reply
dusan дец 31, 2018 at 19:59

opusti se malo. nema potrebe za tim tonom, ovde smo svi nasi.

Reply
Estrella Roja дец 31, 2018 at 15:46

Samo malo analize. Imamo na mestu centarfora Boaćija, reprezentativca Gane, Milana Pavkova, čoveka zvanog dva gola Liverpula, i najperspektivnijeg igrača Srbije Joveljića. U nekim taktičkim zamislima i Ben može obavljati tu ulogu. I onda grom iz vedra neba, igrač koji je dao 10 golova u drugoj ligi Srbije i koji ima punih 25 godina dolazi kao pojačanje i mi sada treba da aplaudiramo tom genijalnom potezu. Očigledno je da Terza sebe časti za Novu, uz određenu nadoknadu kumovima Anđelku i Lukoviću. S druge strane, Borjanu neće produžiti ugovor po svojoj prilici, Krstičića su sklonili „elegantno“, Degeneka verovatno prodaju, a stidljivo se najavljuje i odlazak Marina na leto. To je bila kičma Zvezdinog tima i razlog uspešne sezone. Srećni nam praznici.

Reply
звездан дец 31, 2018 at 14:02

да ли ће четврто појачање бити топ појачање или дечко који обећава?

Reply
Hadži Dragan NBG дец 31, 2018 at 13:34

Dobrodošao u Zvezdu. Slušaj našeg Šumadinca Miloja i bićeš vrh.

Reply

Leave a Comment