Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Са Звездом на турнеју по Шпанији!

Кошаркаше Црвене звезде мтс након изванредног завршетка 2018.године, на почетку Нове 2019.године очекује пуно обавеза и важних утакмица.

Пласман у ТОП 16 фазу Еврокупа доноси утакмице са екипама Валенсије, Уникахе и Лиможа, а црвено-беле у размаку од само седам дана очекују две врло тешке и важне утакмице против Уникахе у Малаги и Валенсије, претендената на трофеј у Еврокупу.

КК Црвена звезда мтс организује чартер лет за гостовања у Еврокупу. По угледу на пут у Андору осмишљен је аранжман за путовања у Валенсију и Малагу. Полазак за Малагу и Валенсију је 7. односно 15.јануара у 14 часова.

Црвеној звезди је потребна подршка у наредним, највећим изазовима у Еврокупу до сада. Обезбедите своје место у авиону и будите уз црвено-беле. Такође и уживајте у градовима који сматрају међу најлепшима не само у Шпанији, већ у целој Европи.

Кошаркаши Црвене звезде мтс меч 2. кола ТОП 16 фазе против Уникахе играју 8. јануара од 20.45 часова у дворани „PALACIO DE DEPORTES JOSE MARIA MARTIN CARPENA“ добро познатој Звездашима из претходних сезона, док је меч Валенсија – Црвена звезда мтс на програму 16.јануара у дворани „PABELLON FUENTE DE SAN“ коју су црвено-бели такође редовно посећивали претходних сезона.

Будите део Звездине јануарске мини турнеје по Шпанији. У аранжман је укључен авионски превоз, ноћење са доручком у двокреветној соби, аутобуски трансфери и путне таксе. Појединачна цена аранжмана је 299 евра.

Контакт телефон за све информације је: +381 63 306 356 и www.championstravel.rs

Са детаљнијим информацијама КК Црвена звезда мтс и „Championstravel“ ће се огласити и током Новогодишњих празника и у наредним данима.

КК Црвена звезда мтс

 

Повезане вести

Leave a Comment