KK Crvena zvezda mts - Evrokup 2018/19

Košarkaše Crvene zvezde mts nakon izvanrednog završetka 2018.godine, na početku Nove 2019.godine očekuje puno obaveza i važnih utakmica.

Plasman u TOP 16 fazu Evrokupa donosi utakmice sa ekipama Valensije, Unikahe i Limoža, a crveno-bele u razmaku od samo sedam dana očekuju dve vrlo teške i važne utakmice protiv Unikahe u Malagi i Valensije, pretendenata na trofej u Evrokupu.

KK Crvena zvezda mts organizuje čarter let za gostovanja u Evrokupu. Po ugledu na put u Andoru osmišljen je aranžman za putovanja u Valensiju i Malagu. Polazak za Malagu i Valensiju je 7. odnosno 15.januara u 14 časova.

Crvenoj zvezdi je potrebna podrška u narednim, najvećim izazovima u Evrokupu do sada. Obezbedite svoje mesto u avionu i budite uz crveno-bele. Takođe i uživajte u gradovima koji smatraju među najlepšima ne samo u Španiji, već u celoj Evropi.

Košarkaši Crvene zvezde mts meč 2. kola TOP 16 faze protiv Unikahe igraju 8. januara od 20.45 časova u dvorani „PALACIO DE DEPORTES JOSE MARIA MARTIN CARPENA“ dobro poznatoj Zvezdašima iz prethodnih sezona, dok je meč Valensija – Crvena zvezda mts na programu 16.januara u dvorani „PABELLON FUENTE DE SAN“ koju su crveno-beli takođe redovno posećivali prethodnih sezona.

Budite deo Zvezdine januarske mini turneje po Španiji. U aranžman je uključen avionski prevoz, noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi, autobuski transferi i putne takse. Pojedinačna cena aranžmana je 299 evra.

Kontakt telefon za sve informacije je: +381 63 306 356 i www.championstravel.rs

Sa detaljnijim informacijama KK Crvena zvezda mts i „Championstravel“ će se oglasiti i tokom Novogodišnjih praznika i u narednim danima.

KK Crvena zvezda mts

 

Komentari

avatar
  Subscribe  
Obavesti me o