Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда „пали моторе“

Данас су фудбалери Црвене звезде прозивком и званично започели припреме за наставак шампионата. Циљеви су јасни а то је „дупла круна“. Прво ће уследити тестирања а затим и одлазак у Словенију на базични део припрема.

Тренеру Владану Милојевићу на прозивци се јавило 34 фудбалера, међу којима су новајлије Немања Милуновић (БАТЕ Борисов), Ерик Јирка (Спартак Трнава) и Милош Вулић (Напредак Крушевац).

У односу на први део сезоне нема Ненада Крстичића који је отишао у атински АЕК и Немање Милића (БАТЕ Борисова), док Милош Дегенек има обавезе са репрезентацијом Аустралије на Азијском купу, а Мохамед Ел Фарду Бен долази сутра.

На списку су:

Голмани: Немања Супић, Милан Борјан, Зоран Поповић, Милош Гордић, Александар Станковић.

Одбрана: Филип Стојковић, Вујадин Савић, Марко Гобељић, Срђан Бабић, Милан Родић, Стефан Хајдин, Рашид Сумаила, Алекса Терзић, Немања Милуновић, Зе Маркос.

Средина терена: Милош Вулић, Ерик Јирка, Ненад Милијаш, Славољуб Срнић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Дејан Мелег, Милан Јевтовић, Лоренцо Ебисилио, Вељко Симић, Џонатан Кафу, Марко Марин, Горан Чаушић, Стефан Цветковић, Вељко Николић.

Напад: Ричмонд Боаћи, Милан Павков, Дејан Јовељић, Никола Стојиљковић.

Након уводног сликања и поздрава видно расположени фудбалеру су одрадили и први тренинг у овој години. Радило се подељено у две групе, први су имали акценат на лопти док су други базирани били само на трчање и стицање кондиције. Посебно фасцинантно је деловао новајлија Ерик Јирка. Резултати његовог тестирања су такође били инпозантни и сви су у клубу презадовољни. Остаје да се види њгова даља судбина, али се стиче утисак да је он решен да се наметне тренеру Милојевићу. 

Црвено-бели ће у Београду радити до недеље када путују у словеначку базу Терме Чатеж, а онда од 26. јануара до 9. фебруара биће у турској Анталији.

Заказане су и пријатељске утакмице против аустријског Вакера (27. јануар), Аустрије (30. јануар), Лудогореца (2. фебруар), Работничког (5. фебруар) и Марибора (8. фебруар).

 

Повезане вести

Leave a Comment