Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Терзић : У јуну, јулу неће бити одлазака

Након прозивке и поздрава са фудбалерума у свлачионици, јавности се обратио и генерални директор Звездан Терзић.

Поздравили смо играче, честитали смо им празнике и поручили да су циљеви исти – дупла круна. Имамо бодовну разлику, али се они деле и чека нас борба за титулу са Радничким и Партизаном.

Звездин генерални директор је истакао да сви фудбалери морају сад да преломе да ли остају или одлазе из клуба, јер у јуну и јулу неће бити одлазака, посебно апострофирајући Вујадина Савића и Милоша Дегенека, који се тренутно налази на Азијском купу са репрезентацијом:

Рекао нам је да ће донети одлуку да ли остаје или иде после Азијског купа, али мислим да неће моћи да чека толико. Уколико он оде, Савић сигурно остаје. Имамо довољно штопера, стигао је Милуновић, а кад је он дошао било је јасно да један штопер одлази. Што се Савићевог уговора тиче, радимо на продужетку.

Терзић је говорио и о статуту Милана Борјана:

Борјан остаје. Он има уговор до 2020. године, видећемо само да ревидирамо постојећи уговор. Савић ће потписати нови, вишегодишњи, док Родић има уговор такође до 2020, мада није искључено да нас напусти. Овде је већ годину и по дана.

О Мелегу и Јевтовићу је рекао:

За Мелега имамо понуде, проблем је увек кад фудбалер не игра. За Јевтовића ћемо видети.

Уследило је питање да ли је Звезду пореметио известан одлазак Дегенека, с обзиром на то да његова продаја није била планирана, на шта је Терзић рекао:

Што Дегенек није на продају? Ми од продаје живимо, купујемо јефтино, продајемо скупо. Дошао је Милуновић, било је логично да један штопер оде.

О пристиглим понудама за Звездине играче је рекао:

Одбили смо понуде за Марина, Бена и Борјана. Фнансијски смо стабилни, стиже друга рата од Арапа за Пешића, тиме затварамо пролећну конструкцију. Биће ово миран прелазни рок, нећемо доводити играче јер имамо велики број фудбалера, по два, негде и по три за сваку позицију, гомилање би створило проблем тренеру Милојевићу. Можда реагујемо ако оде неки крилни фудбалер.

О плановима за Ерика Јирку:

За сада остаје у Црвеној звезди. На тестирањима је показао сјајне резултате. Коначну одлуку донеће Милојевић, али за сада остаје, закључио је Терзић.

 

 

 

 

 

Повезане вести

2 comments

Dejo јан 11, 2019 at 21:13

https://www.srbijadanas.com/sport/fudbal/postao-je-visak-bio-je-reprezentativac-i-kapiten-zvezde-sada-mora-da-menja-sredinu-foto-2019-01-10 Terzicu ovaj igrac bi puno pomogao Crvenoj Zvezdi a radi se o Basti inace pozelio bih svim ljudima u nasoj Crvenoj Zvezdi Srecnu novu godinu i sve praznike pa da nasa Crvena Zvezda igra LS i da ponovi isti rezultat ako bude moglo bolje za nasu Crvenu Zvezdu u 2019 godini ,Terzicu trebali bi zajedno sa Mrkelom da dovedete iz Brazila igraca u Crvenu Zvezdu i da zovete Ronaldinja da mu ponudite posao sefa skauting sluzbe Crvene Zvezde to bi marketinski sjajan potez bio a i jos lakse bi dolazili igraci u Crvenoj Zvezdi a i sponzori razmislite o tome Terzicu ,Terzicu sto se bilo kog igraca Crvene Zvezde nemoj prodavat ispod 5 milona evra neka to bude donja granica

Reply
ĐOLE BARI 91 јан 11, 2019 at 15:48

NEKA JE SA SREĆOM,DA SE PONOVI PRETHODNA GODINA U SVAKOM SMISLU.OBAVEZNO DOVESTI VUKANOVIĆA IZ NAPRETKA I VUKČEVIĆA IZ SPARTAKA.

Reply

Leave a Comment