Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Томић и Добрић пред Лакташе!

Кошаркаши Црвене звезде мтс отпутовали су у петак у раним јутарњим часовима у Лакташе, где их у суботу очекује меч 15.кола АБА лиге са екипом Игокее.

Меч у спортској дворани у Лакташима почиње у 17 часова.

Тренер КК Црвена звезда мтс Милан Томић пред пут је изјавио:

Утакмица у Лакташима, ново гостовање за нас након Новог Места и Малаге. Још једна тешка утакмица, имамо проблем, нећу моћи да рачунам на Лазића, Цирбеса, Били Берон је добио ударац у колено и такође је ровит. Имамо проблема, али и обавезу да одиграмо добро, сконцентрисано, без празног хода. Игокеа је променила тренера, довели су и новог играча, мењају у ходу, и сигурно ће реаговати након пораза у Подгорици. Понављам, морамо чврсто и добро да одиграмо у одбрани овај меч.

Огњен Добрић  је истакао следеће:

У односу на први меч који смо играли у Београду, Игокеа је прертпела доста промена. Добар тим, сада и са новим тренером, отишао је Зубчић, али стигли су у међувремену добри играчи, Лафајет, Вилијамс, сада и Луковић. У прошлости смо играли добре утакмице у Лакташима, и зато се надам да ће публика имати шта да види и у суботу. Познато је да Црвена звезда има пуно навијача у Републици Српској и надам се да ће велики број њих доћи да нас подржи у суботу, јер нас чека добар противник.

Екипа се враћа у Београд аутобусом одмах по завршетку меча, а нови пут заказан је већ за уторак у раним јутарњим часовима, пошто црвено-бели гостују и у трећем колу ТОП 16 фазе Еврокупа против Валенсије у Шпанији (среда 20.45 часова).

 

Повезане вести

1 comment

Rs.cg јан 11, 2019 at 22:26

IDEMO TOMICU…Mnogi zele da nas vide na koljenima….ali…..Pokazite sutra da mofu samo da zele….

Reply

Leave a Comment