Početak priprema FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u petak 11. januara započeli su pripreme za prolećni deo sezone 2018/19. Prvobitni plan bio je da do nedelje treniraju u Beogradu, a da se već u ponedeljak 14. januara presele u svoju staru bazu, slovenačke Terme Čatež. Međutim, već prvog dana priprema došlo je do promene plana.

Zbog snega koji je okovao Sloveniju, rukovodstvo našeg kluba je odmah reagovalo i odlučilo da se prvi deo priprema obavi u Pafosu na Kipru. U kiparskom gradu, inače staroj bazi crveno-belih, izabranici Vladana Milojevića će boraviti od 14. do 23. januara gde će biti posvećeni prvenstveno fizičkoj pripremi. Povoljni vremenski uslovi na ostrvu na istoku Mediterana omogući će fudbalerima Crvene zvezde da se na najbolji način pripreme za drugu fazu priprema koja je predviđena da se održi u Antaliji od 26. januara do 9. februara, gde će fokus biti na uigravanju ekipe za prolećni deo sezone u čemu će značajan udeo imati pet kontrolnih duela.

Podsetimo, u turskom letovalištu rivali crveno-belih biće Vaker Northauzen (28. januar), Austrija iz Beča (30. januar) Ludogorac (2. februar) Rabotnički (5. februar) i Maribor (8. februar).

Komentari

avatar
  Subscribe  
Obavesti me o