Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаТрансфериФудбал

Роби објавио ко може да иде(видео)

Иако прелазни рок још није ни почео, у ФК се већ зна списак оних који могу да оду из клуба. На такав потез одлучио се тренер екипе Роберт Просинечки уз подршку Управе. Сада је више него јасно да Роберт није задовољан играма многих и да очекује било какве приходе од продаје ових играча како би се довеле замене достојне Звездиног дреса.

Међу онима који ће отићи у случају ма какве понуде су: Игњатијевић, Јеремић, Рељић, Савио и  Вилотић, док се за Калуђеровића и Адија сматра да су већ отишли. Што се тиче неких других играча, поједини могу да оду ако стигне солидна понуда за њих, а то су Каду и Ковачевић, јер се на њих неће претерано рачунати у наставку сезоне. Млади Чаушић ће највероватније бити послат на позајмицу како би се што боље спремио за прволигашки фудбал.

Постоје и неки играчи који ће остати у екипи, али ће дебело морати да се потруде како би поново добили поверење. Ту се првенствено мисли на Мезенгу који неће бити враћен са позајмице, али се сада од њега очекује оно што треба да ради – да постиже голове. Данијел Михајловић ће напокон моћи да се стави на располагање тренеру, а од његових игара на припремама зависи да ли ће се изборити за место.

Наравно упоредо са одласцима радиће се и на доласцима играча, али ће и неки бити прекомандовани из омладинске школе у први тим. Ту се првенствено мисли на Ожеговића(када се договори са клубом око новог уговора) и Крнету. Они који су већ стигли на Маракану су Марко Перовић, као и леви бек Борца Филип Младеновић. 

Очекује нас очигледно велика реконструкција екипе у наредних неколико месеци зато будите уз МЦЗ.нет и пратите последња дешавања око трансфера.

Повезане вести

129 comments

Sale Novi Sad дец 12, 2011 at 21:50

Najvise sto mi se svidja sto nece biti pritisak na njima e „morate da osvojite titulu“ a verujte mi nije nista gotovo,ako se mi konsulidujemo… izgubis bre jednu tekmu nervoza,panika resis derbi,istuces stojkovica panika bre :DD Al dobro je,bolje da se prica o mladim igracima nego o pritisku,i sad jos vise da nas ude <3 jer sve vise i jace volim zvezdu kad vidim robija sta radi,znaci zbog ovoga ima punu podrsku !!! Postava od mene ukratko: Levi bek (Mladenovic/Petkovic) stoperi:ako bog da Maksimovic i Cosic(gurati u vatru Krnetu i Mihajlovica pa kombinovati ) Desni bek Zule i Mikic..Zadnji vezni Micko mali,ispred Evandro,Cava,Laza(gurati Vesovica,Paseka….ali Vesovicu ne na kascicu davati priliku nego slobodno da igra,da se vidi da se racuna na njega,brz je prodoran,moze on da uposli dobrih centarsuteva,nemojte ga kritikovati jos je on mlad,polako doce sve jednog dana na svoje mesto.. Napred Mezenga da ostane jer imam osecaj da kad bi na dve tekme dao po gol da se lik nece zaustaviti,jer ima taj fudbalski bezobrazluk i drskost,a i samba je bre <3 Borha nam je tu(nemojte ga pljuvati-nebi kup igrali da njega nije bilo…. i ako mu je losa reazliacija) Trifunovic,voleo bi njega da vidim,jer kad dobije lopte od evandra,cave malog laze,perovica on ce bre to iskoristiti nije on kesa,verujte mi… i voleo bi da igramo sa dva spica.. Moja lista pojacanja:Maksimovic i jos neki iskusni stoper,Tosic ako dodje ako ne nista,dok se on uigra,dok odradi Karleusu bre,dok namesti nogu,polako… Kasalica bi dobro dosao da se pojaca konkurencija,Milivojevic,Kojic mi nije interesantan :/ Na perovica ozbiljno racunam.. Davati sansu OZEGOVICUUU !!

Reply
DEXI дец 13, 2011 at 00:33

Titula? AHAHAHHA Dajte malo realnosti ljudi…

Reply
NemanjaS90 дец 12, 2011 at 21:26

Znate kako bi ja sa tim klincima sto su umislili da su zvezde? Jednostavno. Dao bi im ugovor, rekao to su ti ti uslove, toliko godina, toliko para… I rekao bi im, ti vidi, imas s jedne strane Micka koji je potpisao ugovor, daje sve od sebe na terenu, ispunio je svoj san, igra derbije, igrao Evropu, osetio atmosferu pred 50 000 delija, izasao na Marakanu, trenira kod legende klube, ljubimac navijaca…. A s druge strane imas Radakovica koji je umislio da je „super star“, ispalio klub, mislio da ce lako otici u Seriu A, a evo ga u prvoj ligi, u „mocnom“ Proleteru…

Ne interesuje me ko je u pitanju, NIKO ne ucenjuje klub. Pogotovo neki klinci sto nisu pokazali nista dosad.

Reply
NemanjaS90 дец 12, 2011 at 21:42

I zaboravi da kazem, na kraju Micko ce se razviti kako treba, postati sjajan igrac, i otici negde u jaci klub u Evropi gde ce imati znacajniju ulogu. Postace reprezentativac, igrace velike utakmice…

Pa nek odluce sta im je cilj u fudbalu.

Reply
nemanja дец 12, 2011 at 21:42

Amin!

Reply
Menadžer (a.k.a Ryber Palunko) дец 12, 2011 at 22:32

A gdje je tu mojih 20%?

Reply
NemanjaS90 дец 12, 2011 at 22:35

To se dogovori sa klincem…ja ti ne dajem nista! 🙂

Reply
Miki дец 12, 2011 at 20:46

Sve je to ok, ali to znaci ponovno uigravanje, jer citav tim odlazi, a kad se neko uigrava potrebno je vrijeme za rezultate, to znaci da cemo jos trpiti i trpiti. Ako se sada pogrijesi sa selekcijom igraca, odosmo u 3 lepe…

Reply
NemanjaS90 дец 12, 2011 at 21:30

U pravu si. Al titula je izgubljena i pre Vojvodine. Ovo je pravo vreme da se pomladi ekipa. A ne samo to, da se napravi ekipa na duze godine. Ekipa koju ce sada ciniti mladi, talentovani igraci, a koji ce postati ekstra igraci, evropskog kvaliteta.

Nama sad ako ode Lazovic, bice katastrofa. Realno. On je nas najbolji igrac. Ali ako ucinimo sve kako treba, krenemo sa omladinskom skolom, za par godina odlazak igraca kao sto je Lazovic, nece se toliko osetiti. Da sad imamo jos 3-4 igraca kao sto su Lazovic, ekipa bi u sustini ostala ista, s tim sto bi mogli opet uvesti nekog omladinca i zaradit brdo para.

Reply
Momcina дец 12, 2011 at 20:46

Не могу да схватим да људи и даље спомињу Муслина,од којег ја имам веће шансе да седнем на клупу. Лукић га је испљувао,он је испљувао Џајића… Значи,нема шансе. Даље,ми тај буџет имати нећемо. Не кажем да нећемо имати уопште,него неће бити довољан. Они опет ништа обезбедити неће,а очекују паре. Е па слабије ће то тако ићи. Играчи које ми можемо да продамо су Ади,Калуђер,Вилотић и Каду. Господа ће продати Адија за 1.500.000,Калуђера за 1.000.000,Кадуа ће дати за мање од милион,видећете,иако би га Мамић утрампио за пет. Вилотићеву цену не знам,чим играч буде суспендован цена драстично пада. Још му је близу крај уговора… 500.000 највише. Савио,Игњатијевић,Рељић,Јеремић,Михајловић… Пази кад нема шансе да оду. Један или два највише. Онда,хоћу да нагласим да је онај Касалица боранија играч. Нижи је од Калуђеровића,у задње 4 године дао је 14 голова на 85 утакмица,док је Калуђеровић дао у лиги на 88 утакмица 39 голова,за 3 године. Верујте ми,није он за Звезду. Лекић,који је исто боранија,висок је 193 цм,и сигурно је бољи играч за бункере,колико год он био лош. Само да зна да га ћушне главом и ту смо.

Reply
lukank дец 12, 2011 at 20:11

a di su borha i mikic….

Reply
:) дец 12, 2011 at 19:25

Nikad srecniji ko kad sam cuo ime Reljic,dodaj Robi jos tu Mikic,Bajkovic,Borha uzmite neku kintu molim te jer su to drva i to ona na prodaju ! 😀

Reply
ChargerNS дец 12, 2011 at 18:55

Sad kao izmišljamo toplu vodu a na kraju krajeva, najmanji rez će se opet povući a mi nemamo šta da izgubimo. Zabole me baš da li ćemo biti drugi ili treći, LIGU UEFA opet nećemo videti pa bar da se mladi kale ako ništa drugo. Opet će prodati dva tri igrača i opet ćemo gledati MONTI PAJTON. Napisa neko i ostde živ da ne možemo promeniti 10 igrača! ZAŠTO NE MOŽEMO? Ovi koji igraju nisu pokazali ništa tako da ubaciš 10 novih ne mogu da budu ovoliko loši. Prosinečki opet MULJA, petlja, laže, a ne sme da kaže pravo stanje stvari. Za Gdina. Stefanovića jedan SAVET! Pošto ti %$#$#, Zvezdin tim vredi 25,5 miliona evra, prodaj sve, ubaci 10 mladih igrača, vrati 15 miliona duga a za preostalih 10 kupi 2 extra stranca. Porto je platio igraće za koje sada traži po 80 miliona milion dva. Druga je stvar što UPRAVA MLATI OKOLO, pa opet niko neće da kupi nijednog našeg LEVAKA. Nešto vredi onoliko koliko je neko spreman da plati tj za koliko možeš da ga prodaš. To znači da da naš tim vredi plafon 10 miliona i to da ljubiš nekoga u %#$ ako ti kupi nekoga a tih 10 miliona vredi 4 igrača zajedno ostali su NEUPOTREBLJIVI!!! ! SVe u svemu, ništa bitnije se ne menja, BRUKA se stišala. NIKO i ne pomišlja da krene za nesretnim Adžićem, isti vetrovi duvaju Marakanom, klinci ne žele da potpišu ugovor, a mi ćemo opet gledati sve one koji ne zaslužuju ni travu da kose. Ruku na srce, imamo 4,5 igrača koji treba da su tu a ostale ne vredi ni komentarisati. U svakom slučaju, najavljuje se mnogo a NIŠTA bitnije se ne menja jer nemamo kome da prodamo poluigrače. Ono što je najgore, NESRETNI VLADAN i ne pomišlja da raspiše izbore i ako razmšlja to je u Maju. Šta može ako bude sledeće uprave da uradi u maju??? Apsolutno NIŠTA i na to i računa $#$#! Jako jako smrdi ali ne radi svima čulo mirisa.

ChargerNS prekini da psujes i vredjas u komentarima. Sledeci put nece biti uredjen, vec ce samo biti obrisan. Admin

Reply
ChargerNS дец 12, 2011 at 19:57

Od kada su reči DEBELI i ĆELAVI psovanje?

Reply
Luka дец 12, 2011 at 20:32

Nisu psovke, ali su uvrede. Zar stvarno moram da ti objasnjavam opet da ne smes to da pises za bilo koga? Meni je najlakse da stisnem OBRISI, ali ne zelim tako da radim. Jednostavno pisi komentar bez toga i nema problema 😉

Reply
ChargerNS дец 12, 2011 at 20:44

Potrudiću se ali je nekad jače od mene 🙂

Reply
DELIJA дец 12, 2011 at 20:02

Zasto brisete coveku reci, ipak je to koristan clan naseg drustva, svi cemo po nesto od njega da naucimo! Pogotovu mi mladi!

Reply
ChargerNS дец 12, 2011 at 20:06

Za razliku od tebe jesam. Drago mi je da pratiš i pamtiš šta sam ti tačno napisao jer kad izvadiš glavu odande gde sunce ne sija i počneš da misliš svojim PILE..M mozgom verovatno će da bude kasno! Da da, „Vi“ mladi ste jako fini kao iz Finske.

Reply
DELIJA дец 12, 2011 at 20:10

ahahahahh kakve su ovo fore „odrasli“ covece… Pa kako tebe da ne pratim, ti si jedini ovde glas razuma? Ozbiljan covek, roditelj… Ma UZOR u svakom pogledu!

Reply
ChargerNS дец 12, 2011 at 20:19

Da ustaneš kad mi se obraćaš u komentaru!

DELIJA дец 12, 2011 at 21:16

Evo, stojecki kucam!

Alex Krycek дец 13, 2011 at 11:46

Kakvi su ovo napadi egoizma?! Ja te smatram za surovo realnog lika, ali nemoj da glumis neku velicinu, na ovom sajtu si ravnopravan sa svima nama!

Reply
Ryber Palunko дец 13, 2011 at 22:22

Nije ravnopravan sa mnom,. Ja sam baš žešći lik. Dosta sam nezgodan, imam lulu i zulufe. Jeza.

Miro дец 12, 2011 at 18:43

Robiju treba dati maksimalan manevarski prostor i ovlascenja jer covek je makar borac ako ne i dobar trener. Sto se transfera tice pa i da se jos par miliona zaduze ali neka dovedu neko jace pojacanje jer svo vreme dovodjenja ovih za dzabe nije urodilo plodom. Ako se vadimo na Adija kako je dosao za jeftine pare obrazlozio bih tako kao sto nas narod kaze i corava koka ubode koje zrno, Tako isto i oni su napipali njega neverujem da ce u bliskoj buducnosti opet tako nesto ispasti jer mnogo jaci i bolji klubovi imaju jak skauting sistem i ne promice nista slucaju sve se stavlja pod detaljni rengen. U Zvezdu bolji skauting Akademija za Omladinsku skolu jer steta je da Partizan,Zvezda,Vojvodina i Ofk nemaju Akademije Fudbala….Sto se tice finansija kao sto rekoh treba par miliona za dugorocnu i jacu ekipu koja ce makar uci u liga kup posto liga sampiona je bar za sada san…Moja zelja pojacanja bi bila Lukovic, Bozic, Ninkovic, Pantelic( pozajmica ) Tosic ( Vracanje sa pozajmice ) Tadic (Groningen) Aleksic.. Ozegovic,Jankovic,Stojkovic (Omladinci) jos bi bilo super ako bi i Bosko Jankovic stigao na pozajmicu… Ova ekipa bi bila.: Bajkovic—- Stojkovic,Cosic,Lukovic,Tosic—–Bozic,Ninkovic,Tadic—–Aleksic,Pantelic.. Klupa.—Mijailovic ,Ozegovic,Evandro,Jankovic,borha,Pasheko itd…

Reply
Secam se pobeda дец 12, 2011 at 18:41

Vidim mnogi pisu da bi bilo drugacije da je igrao Paseko, racunaju na njega i tako. Ko je od svih ovde gledao Paseka osim ne jutubu? Na Jutubu sui svi Maradone. Ako Robi trazi Kasalicu to znaci da vredi. Trazio je Dimitrijevica i videce te da i on vredi. Do sada to nije pokazao ali ce pokazati. Bice vam krivo za sve sto ste pisali o Borhi jer u 4-4-2 sistemu ce pokazati sta sve zna. Svako ko je pisao nesto protiv Robija ce morati da prizna da je pogresio. Robi jos nije otisao jer ne prihvata poraz svoje Zvezde, ne zna on sa tim da se nosi jer je navikao Zvezdu koja je najbolja i vratice je gde joj je i mesto.

Reply
ChargerNS дец 12, 2011 at 19:15

A šta ćete morati Vi koji ga bezrezervno podržavate??? U kom sistemu 4-4-2 kad ga ovaj i ne forsira. On želi Barselonu u raspaloj Srbiji.

Reply
Secam se pobeda дец 12, 2011 at 22:22

Vi ste svi pogresno shvatili. Ne zeli on Barselonu, nego filozofiju da se pasovima stigne do sanse. A ja cu naravno priznati da nisam bio u pravu ako Robi ne uspe. Samo se nadam da ce te tada svi vi koji ste protiv njega znati da cenite njegovu ljubav prema Zvezdi. I iskreno kzi mi kojem je to igracu lako da cele sezone igra na poziciji koja nije njegova, a tako su igrali i Borha i Dimitrijevic. E sada ce Robi dobiti pojacanja i bice drugacije.

Reply
rema дец 12, 2011 at 17:56

http://www.youtube.com/watch?v=CntR-K34-rw&feature=related kako je nekad bilo,a kako je sad,samo gledam kako ovde igraci kidaju,trce bore se a onda se satim ovih sad…motka breeeeeeeeee…

Reply
veliki pravi Zvezdas дец 12, 2011 at 17:56

Treba dovesti Darka Spalevica u Crvenu Zvezdu prodat sve strance osim Paseka od domacih prodat sve osim Mijailovica ,Zvezdinu decu ,vratit u potpunosti Cosica iz CSKA u Crvenu Zvezdu i zadrzat Kirovskog u Crvenu Zvezdu Robi ,na pozajmicu treba stavit Vesica ,sto se tice ostalih igraca domacih na celu sa Bajkovicem treba stavit na transver listu

Reply
kastiljo дец 12, 2011 at 17:37

lupajte vi meni minusa koliko hocete,al cete se vrlo brzo uveriti da sam u pravu….ovaj kasalica je smesan igrac…dobro mozda ne bas smesan skroz ali NIMALO bolji od kaludjera i mezenge nije,ali nimalo!!!! on je jedan prosecan napadac,i za nasu ligu je prosecan a kamoli da se uzdamo u njega u evropi…moze da se dovede eventualno da bude dzoker zajedno sa mezengom,a prvi i pravi napadac treba da se bira jaaaako pazljivo i mora biti koliko-toliko kompletan sto ovaj decko nije…verujte da je on isti ko kaludjer ako ne i gori od njega,i te price kako se nemci interesuju za njega mogu da okace macku o rep,jer ce svako pametan ko ga iole prati i zna kakve su njegove realne mogucnosti znati da se radi o cistom dizanju cene,jer verujte,ponavljam,on je prosecan cak i za nasu u***nu ligu a kamoli za neku ligu evrope,sampiona ili za bundesligu….jedina 2 igraca koji stvarno nesto vrede,a spominju se kao potencijalna pojacanja iz domace lige su ovaj mali maximovic iz sevojna i milivojevic iz rada….ovi ostali sto se spominju:kasalica,kojic,kostic su sve neki tatini sinovi,menadzerski igraci itd itd….trebaju nam igraci od poverenja,nek budu mladi,i milivojevic i maximovic su mladi,al verujem da mogu doneti prevagu neku,i takodje da se oslonimo na “svoju krv“,iz nase skole kao sto je to bilo u eri boska jankovica,dusana baste,alexandra lukovica,tadasnjeg nenada kovacevica itd…samo se setite kolko su se tresli oni od prekoputa samim pomenom njihovog imena….i eventualno sto kaze robi neki stranac ali nikako polovnjak,koji ce donositi veliku razliku…u krajnjem slucaju iako znam da to nista ne mora da znaci i da se moze desiti da snimak prevari ja cu ga postaviti cisto da imate nekakav uvid u to o kakvom se centarforu radi…p.s.snimak najcesce bude natrpan najboljim potezima igraca… http://www.youtube.com/watch?v=GEIyHwVF8y8

Reply
Nemanja дец 12, 2011 at 17:30

Nista dok Muslin ne dodje,pa da ih vuce za usi ko Drulica kad promasi sansu u derbiju. Jedan je Slavoljub Muslin ! http://www.youtube.com/watch?v=0Cysi6CAL4A&feature=related

Reply
Dzozinjo_91 дец 12, 2011 at 17:15

Pa ovo je smesno.. A Roberte gde su tu Dimitrijevic, Borha, Mikic i Petkovic??

Reply
Slobodan дец 12, 2011 at 17:15

Tim za prolece 2011/2012
G Kirovski,Bajkovic,Dmitrovic, DB Stojkovic,Mikic, CB Cosic,Maksimovic,Krneta,Lukovic,Mihajlovic, LB Tosic,Mladenovic,Petkovic, ZV Mijailovic,Milivojevic, OV Evandro,Paseko,Ninkovic,Serzinjo, LK Perovic,Borha, CF Mezenga,Kasalica,Ozegovic, DK Lazovic,Vesovic

Reply
Saša дец 12, 2011 at 18:09

Izvanredno,ja ništa ne bih menjao,daće Bog da ovo bude tim proleća,a ovi što lupaju minuse nisu dalje od šerpice i peska.

Reply
Dusan дец 12, 2011 at 17:01

Formacija 4-4-2 (ubojita krila)

Kirovski
Tosic – Maksimovic* – Cosic – Mikic (c)
Kostic* – Mijailovic – Ninkovic* – Lazovic
Ozegovic – Aleksic*

* Maksimovic (dovesti iz Slobode)
Kostic (dovesti iz Radnickog 1923)
Ninkovic (na pozajmici iz Dinama Kijev)
Aleksic (dovesti iz Djenove, potrebno vreme da se vrati u formu)

izmene: Dmitrovic, Mladenovic, Dimitrijevic, Evandro, Perovic, Borha (Mladenovica forsirati ako se Tosic ne vrati sa pozajmice, Dimitrijevica uigravati na treninzima dok se ne vrati u formu, Evandro da se pokaze da je „Maestro“ na treninzima, Perovicu treba vremena da se vrati u formu, Borhi pruziti priliku iz drugog plana)

Ozbiljno racunati na Filipa Jankovica, Jovana Krnetu, Filipa Stojkovica, Gorana Causica i ostale igrace iz omladinskog pogona + traziti domace kvalitetne igrace i strance koji nesto vrede, igrace koji bi podigli igru.

Kadua prodati jer bolje je zaraditi sad nego nikad, Milosa Vesica poslati na kaljenje da dokaze da nisu pogresili sto su ga doveli, Bajka prodati jer dugo-dugo je u Zvezdi… za ostale na spisku pronaci dobru ponudu i PRODATI!

Reply
Marko Kg дец 12, 2011 at 16:59

ako ce januar predstavljati sok terapiju, kako za tim, tako i za sistem oko njega.. ovo je sasvim ok uvertira.
Sto se tice prelaznog roka, iako smo opet pod presijom kao i u proslosti, sad se bar nazire da ce biti kakvog-takvog finansijskog potencijala (samo treba pametno odaraditi ovu „rasprodaju“), a o ljudskom i strucnom potencijalu (Dzajin povratak) necu trositi reci 🙂

Reply
Delija 88 дец 12, 2011 at 16:32

Logicno da prodamo Lazovica za 4mil i Li Adija za 2mil e eto para za Kasalicu,Kostica,Maksimovica,Milivojevica,Mudrinskog,Kecojevica.Prodati dva igraca a dovesti 6 odlicnih i napraviti ugovor da od sledece prodaje sve ide Zvezdi a ne da delimo sa Stojicem i slicnim.Uigravati ih cele polusezone i 100% ulazimo u LE.Kasalica ce za dve tri godine vredeti bar 2mil,Kostic 3mil,Maksimovic 4mil,Milivojevic 3-4mil,Mudrinski 3mil,Kecojevic 2mil.Tako se posluje i tako se smanjuje dug.Ali je pitanje da li oni uopste hoce da izvucu Zvezdu iz dugova ili da se obogate na racun nje!

Reply
Alex Krycek дец 12, 2011 at 16:46

Kakvog crnog Kecojevica? Jesi ti gledao Zvezda-OFK? Njemu je Andrijana bezala! A Kostic je grobar…sigurno i dokazano…

Reply
Delija 88 дец 12, 2011 at 16:58 Reply
Alex Krycek дец 12, 2011 at 17:04

Sta si hteo da mi pokazes, da je igrao za Teleoptik? 😀
Procitaj opet sta sam napisao, znam KO je Kecojevic, ali znam i njegove „kvalitete“

Reply
Delija 88 дец 12, 2011 at 17:18

Ok svako ima pravo na svoje misljenje.Ja mislim da je Kecojevic odlican stoper kao i Maksimovic.Uz naseg Cosica i Krnetu to je sasvim ok.Tebi smeta to sto je grobar,veruj mi kod igraca je to sasvim drugacije.Moj vrlo dobar drugar je trenirao u Sopotu nekih 4 5meseci i molio Boga da potpise jer bi imao sanse da dodje i u Zvezdu,na zalost nije uspeo jer nema dobrog menadzera.A navija za Partizan od rodjenja.Dakle decko misli na karijeru pre svega.Ja licno nikada ne bih mogao da zaigram za Partizan, za nikakve pare ali je malo takvih.Krneta,Kecojevic,Kostic,Lazovic su grobari po pricanju navijaca ali meni to ne smeta ako oni ginu za nas klub kao sto to radi mali Lazovic.Kazem kod njih je Neca Tomic Delija pa je najbolji igrac,bio je i onaj drugi Tomic veliki delija pa je igrao za partizan,kasnije za Romu pa bio i direktor.Mislim da je glupo deliti tako igrace,treba ih deliti na dobre i lose.Pozz

Alex Krycek дец 13, 2011 at 11:52

Aman covece, Kecojevic je kesa! Trebalo bi da se preziva Kesojevic! Jedino je dobar u skoku, nista vise!

Reply
Delija 88 дец 12, 2011 at 17:02

A sta ako je Kostic grobar,grobar je i Lazovic pa je nas najbolji igrac.Delija je Neca Tomic pa je njihov najbolji igrac.Profesionalci su i igraju za onog ko plati,Kirovski je takodje grobar pa je rekao da tek sad shvata velicinu Zvezde i pocinje da kapira navijace.

Reply
SaleSrbin дец 12, 2011 at 16:59

…a tebe postaviti na mesto SD?

prvo, ukoliko odlazi Lazović, treba dovesti adekvatnu zamenu.
Drugo, za dobijeni novac, dovesti 2-3 stranca, proverena, koji će odmah napraviti razliku… liga Evrope ne može da se igra sa domaćim igračima koji nisu uspeli da pronadju zadovoljavajući angažman u Evropi, pa pokušavaju preko Zvezde…
Verujte, svi oni su prvo pokušali da odu preko…

Reply
marko дец 12, 2011 at 16:27

http://www.mondo.rs/s227187/Sport/Fudbal/ZVEZDA-_Roditelji_zaboravite_procente.html
– Pa oformite agenciju koja ce zastupati sve mladje kategorije FKCZ! Pa ko odbije da potpise ugovor sa nasom agencijom, odmah mu pokazati vrata (u startu izbeci ovakve scene ucenjivanja)! Pa neka se afirmise po livadama i pasnjacima! Tako cemo direktno zastititi igrace od raznih menadzera! FKCZ bi bila vlasnik ugovora 100%, i sva kinta bi isla u klub (naravno i neki mali procenat igracu)! A ne ovako, da nam neki menadzeri kao lesinari vrbuju decu, truju ih i odvode za DZ!

Reply
Stefan дец 12, 2011 at 17:20

Sve dok se lopine božović i steva majami ne oteraju motkama iz Zvezde,naši igrači će morati da potpisuju robovlasničke ugovore sa njima,pa tek onda sa klubom!

Reply
Stefan дец 12, 2011 at 17:32

Pa dobro Robi,da li si ti normalan?!Pa Čaušić je bio među najboljim igračima ovogodišnjeg EP za omladince,a ti njega guraš negde po pozajmicama!Pa šta to ona vezara Dimitrijević ima što on nemaIli Kadu?Pa on je bolji on obojice zajedno!Ima pas,pregled,kreativnost,udarac…sve što treba da ima igrač u sistemu koji ti forsiraš!Ako će se već Pašeko oporaviti i Milivojević doći,onda nek se makar rotira sa njima i Evandrom!I gde je Borha?Zar će nas on i dalje nervirati svojom trapavošću,svojim amaterskim driblinzima,svojim usporavanjem igre?Zar će zauzimati mesto Peroviću i Srniću koji su za njega izmislili poziciju krila?Ili ćeš ga staviti na špica tamo gde je i trebao da bude?I čime su Mikić,Mezenga,Petković i Dimitrijević zaslužili da zauzimaju mesta našim omladincima,pogotovo Čaušiću i Žuletu?Na mnogo pitanja ti treba da daš odgovor Robi!Ili ako te buši neko iz uprave ili mafijaša,da kažeš ko je to,da mu navijači skinu glavu!

Reply
igordelija дец 12, 2011 at 16:15

ne mozes se rjesiti menadzera svako ima pravo da uzme menazera e sad da li on gleda samo svoje interese ili interese igraca to je druga stvar tu su 90% roditelji krivi obeca im kule i gradove a onda uzme lovu i ostavi igraca sa 10000 evra

Reply
miki дец 12, 2011 at 16:22

Sve moze da se resi, pogotovo ato i nismo clanica EU! Elem, stvar je samo u fss-u i drzavi, da se donese adekvatni prpisi vezano za mlade igrace i zastitu klubova, ali ko ce da donese te zakone kad svi oni love u mutnom, svi se ugradjuju i rovare.
Sto neko rece jedina je sansa lepo da se stavi slika menadzera ispred marakane koji rovari protiv kluba pa ona sta bude…ne znam koje je drugo resenje. Ili recimo da svi klinci potpisu jos u kadetima ugovor da je zvezda jedini vlasnik njihovih ugovora i da nemaju pravo odlaska iz iste dok im klub ne da zeleno svetlo ili do 21- godine npr. Ali ja nisam strucan, ima puno pravnika koji bi mogli da pomognu, a sve ostalo predstavlja propast. Ti ga iskolujes u igraca ulazes u njega i on ti se posle isp….sa u facu!

Reply
Toma Milf дец 12, 2011 at 16:10

Паметно је одиграо овај потез Просинечки , продати сав вишак купити неке солидне и једноставно почети од нуле… Паметно је ово што ће остати Мезенга, реално што не би пружили дечку шансу чисто због тога да се не понови као са Баркосом , Тричковским, Едгаром, Клеом, Саласом сад други клубови се поносе и зарађују на тим играчима јер не може да дође дечко из бразила и да за 6 месеци да се адаптира на ново окружење, климу, нове саиграче и још да уђе у сјајну форму да даје по 2 гола по мечу… Размишљајмо реално, ово је најпаметније до сада! И немојте молим вас да стављате ту коментаре како би требала да изгледа прва постава и те глупости, испадате јадни јер то има ко да ради….

Reply
Alex Krycek дец 12, 2011 at 16:10

Vazno je da svi vi znate da je Paseko igracina…i Robi, idi polno opsti sa Mikicem, kad ga toliko volis!!!

Reply
Alex Krycek дец 12, 2011 at 17:05

Evo izvinjavam se. Mikic je fantastican, a Paseko isto, iako ga nismo videli kako igra, ali je dobar sigurno

Reply
NemanjaS90 дец 12, 2011 at 17:12

Hoces da znas zasto si dobio minuse? Zasto si ispao kao kreten. U pravu si, ne znamo kakav je Paseko. I Mikic nije Bog zna sta…ali ne moras da budes s***k.

Reply
rille83 дец 12, 2011 at 16:09

Ne razumem se u te stvari ali brate jel postoji mogucnost da sva zvezdina deca u njenom podmlatku imaju jednog jedinog menadzera FK CRVENU ZVEZDU!!?
Ako je to nemoguce onda je jasno kao dan da cemo uvek imati problema sa tim i deca ce nam odlaziti onda kad treba da potpisu profesionalne ugovore a do tad cemo ih mi obucavati,hraniti.
TO JE VELIKI PROBLEM,KAKO SE TO NIKOM NE DESAVA VEC SAMO NAMA,JEL JE MOGUCE DA SE RESIMO MENADZERA???

Reply
igordelija дец 12, 2011 at 16:04

da li mi raspravljamo o ozegovicu neka ide da vidimo sta ce onda dobiti zavrsit ce ko konobar u albaniji

Reply
MladenNk дец 12, 2011 at 15:56

Ne postoji sistem u koji Borha moze da se uklopi, ja ne znam sta je on, krilo zarobljeno u tijelu napadaca. Njega bi na celo ove liste, mada u svakom slucaju nam ne gine ona “spasa nam nema-propasti necemo“

Reply
Ryber Palunko дец 12, 2011 at 16:18

Plašim se, da u našem slučaju, Pašić ne bi bio tako suludo optimističan. 🙂

Reply
Dalibor дец 12, 2011 at 15:56

Kad sam pre nekoliko dana napisao na jednoj od vesti( ne znam sad tačno kojoj) da nas Robi sve onako malko Z……A, vi ste mi udarali minuse. Ne ljutim se zbog toga naravno, ali mi je iskreno žao što sam bio u pravu. Prvo ne mogu da verujem dok čitam ovaj spisak igrača. Ovo vređa čak i inteligenciju glupog čoveka. Trener koji nije dobio nijedan tim iz prvih šest na tabeli, koji zaostaje 10 bodova za partizanom, čovek koji već danima najavljuje čistku i priča o kvalitetu izađe sa ovim spiskom je ni manje ni više bezobrazan. Odlazi ignjatijević, jeremić,savio i čaušić (na pozajmicu) igrači koji nisu ni krivi za rezultat koji imamo jer baš ti momci u prvenstvu nisu odigrali ni jedan jedini minut. Odlazi i reljić što se da očekivati sobzirom na kvalitet, kao što odlaze i ovi ostali koji imaju ponude kao što su kadu, vilota,adi,kaluđerović. Da se razumemo svi ovi i treba da odu, ali šta meni smeta ovde je još veliki spisak onih koji su igrali i koji su napravili ovaj (ne)rezultat i o čijem mi kvalitetu zaista pričamo ovih dana. Drugo što mi smeta je njegova izjava da mogu da odu čim dobiju ma kakvu ponudu, a šta će se desiti ako ne dobiju, onda ne idu zar ne? Šta je sa mikićem(kapitenom),čavom(onom što se još i podgojio), vešovićem(onom što uhvati loptu i trči sa njom u aut), sa mezengom (kojeg bre baš ti robi hteo da vratiš), sa petkovićem(koga mi već svi dobro znamo po svom kvalitetu a i disciplini), šta je sa borhom(onim kojiuspori svaki ali svaki napad, a da o njegovoj efikasnosti da ne govorim)? Oni su ok jel da? Pa upravo sa njima smo se i obrukali ovako. Svi govorimo o pašeku, ali da li iko zna jel on stvarno dobar? Njega niko nije video kako igra. Da je dobar znamo samo jer su nam ovi rekli a to su nam govorili i za ove. Već danima čekam vest da se Džaja vratio, da će se zaista napraviti čistka na marakani, da je dug barem smanjen za jedan jedini milion, da e sebarem raditi na tome da napravimo tim za sledeću sezonu ali ne. Ništa od toga. Dug nije smanjen, Džaje nema jer neće da radi sa ovima, za čistku upravo čitamo a od mladih igrača ćemo videti onoliko koliko smo i videli do sad. Vi lupajte minuse, dajte podršku kvazi-spasiocima, robiju ne zanima me zaista, Ja sam samo morao da sebi olakšam dušu.

Reply
Luka дец 12, 2011 at 16:05

Па ок у суштини си у праву али где ћеш више играча? То што Игњатијевић и Савио нису криви за резултате не значи да треба да остану ту. Екипу не чини 11 играча него 25. Џабе мени добра прва постава ако ми на клупи седе играчи као Савио зар не?(никада не знаш ко ће се повредити).Мора се направити добра селкција а на томе је почело да се ради.
Пази из прве поставе одлазе Волтић, Ади, Калуђеровић и Каду(а можда и Ковачевић). Па то је скоро пола прве поставе и ти кажеш мало је? Па једино да продамо све играче јбг. Нек Дарко Лазовић игра сам…

Reply
Dalibor дец 12, 2011 at 16:14

Nisam ni rekao da Darko igra sam. Došao je mladenović, perović, tu je pašeko, evandro,ćosa,mićko, žule. Da dovedemo još nekoliko igrača ozbiljnog kvaliteta ( ne kažem 10 ali tri-četri da), uz još nekoliko igrača iz omladinske škole, je sasvim ok. Barem bismo znali na čemu smo.

Reply
timmy дец 12, 2011 at 16:27

smaras

Reply
DNL дец 12, 2011 at 15:51

Треба поставити слике тог менаџера код Маракане, на аутокоманди , у свим градовима ,
… Све Делије да виде ко то уцењује наш клуб са 30% …
Доста је било Ћаласана, Стојића , Стојановића и других олоша…

Reply
REKS дец 12, 2011 at 15:55

Ma nije u tome stvar…Decko oce stvarno da ucenjuje Zvezdu…njegov drug je Radakovic koji je kukavicki otisao u Vojvodinu.To su sve nabadjene velicine.Misle da ako su u reprezentaciji da mogu da rade sta hoce?! Balavci obicni..

Reply
Liske дец 12, 2011 at 16:49

Tako je Reks taj mali go*nar cije prezime pocinje na r umislio je da je neki mangup, zinulo mu dupe cim je video kintu, njemu dozivotno zabraniti pristup na Marakani!
Ako neko misli da je ovo neistina sto je gospodin Reks napisao, grdno se vara Ozegovic i s**rad se privatno druze.
Nije bitno kakvi su oni talenti vazno je kakvi ce ljudi postati, njigov vrsnjak Srdjan Mijailovic Micko moze da ih uci kako se pre svega postaje dobar covek pa tek onda kako se iz talenta prerasta u fudbalera.

Reply
Toma Milf дец 12, 2011 at 15:59

Мени се плаче кад видим да неки клинац од 18 година врти све у клубу око јбнг уговора, како ми онда мислимо да доведемо једног нинковића или луковића кад не можемо да доведемо момка који је већ у клубу…

Reply
Aca дец 12, 2011 at 15:40

Mislim da bi bilo bolje da igramo formaciju 4-4-2.

Reply
Spiritus дец 12, 2011 at 15:39

Ja apelujem na sve ljude dobre volje koji imaju para a ne znaju sta ce sa njima da kupe Bajkovica,Mikica,Vesovica,Borhu,Kadua i Kovacevica da nas oslobode bede. Svi zajedno u paketu za 1 euro. Novogodisnji bonus – kupis 6 dobijes jos jednog i to po izboru !

Reply
David дец 12, 2011 at 15:31

—————————— Kirovski ——————————————
— Stojkovic ——Cosic—————- novi stoper—– Mladenovic —
——————————- Mijailovic —————————————-
—————– Evandro ————– novi veznjak (ili Cava)———–
— Lazovic ———————————————————-Perovic —
————————– Ozegovic (ili novi napadac) ———————

Izmene :
1. Vesic
2. Mikic
3. Mihajlovic
4. Vesovic
5. 6. 7… omladinici : Spajic ,Srnic ,Jankovic ,Krneta ,Djurickovic ,

Reply
Ryber Palunko дец 12, 2011 at 16:22

Ovo, brate, kaod a si naveo sadašnji sastav. Par promjena, kao odraz u ogledalu, a klupa, za sjesti i rasplakati se.

Reply
David дец 12, 2011 at 16:39

Pa realno i 6,7 novih igraca u prvoj postavi, ne bi reko da je bas malo, a i ovo su igraci koji su vec tu. Ja ne znam sta ti ocekujes da promenimo celu postavu ? I ja sam za radikalne promene ali kako da se tim napravi bez para ? Vecina igraca koje sam stavio u postavu je vrlo mlada,neka odigraju prolecni deo i mi vec sledece sezone imamo igrace na skoro svim pozicijama… bilo bi lepo dovesti Maksimovica i ostale kvalitetne momke iz nase lige ALI pare su veciti problem… Svako ima svoje misljenje,ja mislim da je idealan put za izlazak sa dna afirmacija mladih igraca… Zanosimo se sa Lukovicem i Ninkovicem-od toga nema nista !

Reply
milos дец 12, 2011 at 15:28

Generalni sekretar crveno-belih Đorđe Stefanović rekao je da je trener „jasno stavio do znanja šta mu treba“ i da je posao uprave da mu to ostvari, ako cene tih igrača na tržištu „budu adekvatne“….ako cene budu adekvatne-drugi naziv ako budu hteli da dodji za dzabe.

Reply
Ryber Palunko дец 12, 2011 at 16:23

A neće za džabe!? Pa majku… kakvih to igrača ima na ovom svijetu 🙂

Reply
rille83 дец 12, 2011 at 15:25

Auuuu kakvo rasulo,svi nam se smeju. Svi mediji izvestavaju na svoj nacin,nijedna transver lista nije ista,svako objavljuje svoju.
JEL POSTOJI VIDEO ZAPIS ROBIJEVOG OBJAVLJIVANJA TRANSVER LISTE??? Jedino tako mogu da poverujem i da se uverim u ono sto je robi rekao a ako je istina ono sto je rekanj za RELJICA I MIKICA onda me je jako razocarao.
Svi mediji pisu razno a vi sa mcz bas onako jedinstveno u svom stilu lepo ga nafilovali.
STA BRE SPOMINJETE OZEGOVICA!?Jel bilo tesko da se ode na tu koferenciju ili sta vec i direktno postavite robiju pitanje za slucaj OZEGOVIC i sve nase omladince na koje se racuna na prolece pa cak i da ga nazovete a ne tu kao stavljate ga u tekst a covek ga nije ni spomenuo!
SVI KOJI SU NA LISTI TREBA PRODATI POSTO ZASTO I STO PRE,DOVOLJNA CE NAM ZARADA BITI TO STO IM NECEMO DAVATI TOLKE PLATE!!!

Reply
buda baba дец 12, 2011 at 15:31

lupas!!

Reply
rille83 дец 12, 2011 at 15:56

Prosvetli me.,bas ne vhdim sta sam lupio!

Reply
Petar дец 12, 2011 at 15:22

Kirovski—Tosic(Mladenovic) Maksimovic Cosic(Krneta) Stojkovic—Mijailovic Kostic(Evandro) Milivojevic(Kadu)—Paseko(Perovic) Ozegovic(Kasalica) Lazovic(Vesovic)
Brz,efikasan, eksplozivan tim, da ga izgradimo za dve godine! I naravno da budu tu jos neki omladinci!

Reply
realno,zar ne дец 12, 2011 at 15:17

bajkovic
mikic,krneta ili maksimovic,cosic,mladenovic
milivojevic ili micko
lazovic,evandro,pacheko,perovic
kasalica ili ozegovic

—————————————–
dakle, nov tim, samo su bajko, mikic,cosic,lazovic i evandro tu od starih imena,a oni su jedni od retkih koji znaju nesto,dakle to je neki projektovani tim, izmene mogu da uslede ako dodje ninkovic ili lukovic, te neki klasan spic

—————————-
i to je to, ne ocekujte kule i gradove, vezni red je kljucan sa pachekom ,lazovicem i perovicem dobijamo na brzini i prodornosti a kasalica je takodje brz igrac, bar na papiru daleko kompatibilnije resenje sa ovu fomraciju od andrije

Reply
MarkoFCRS дец 12, 2011 at 15:28

Solidno izgleda, ali što je najbitnije, realno je… Još kad bi se Tošić vratio na levog beka, bila bi lepa ekipica.

Reply
Dark дец 12, 2011 at 15:14

Бајковић, Петковић, Ади, Мијаиловић, Микић(од 45. Вешвоић), Ковачевић, Евандро, Димитријевић(од 68. Мезенга), Борха, Лазовић и Калуђеровић

Ovo je tim koji je nastupio na sramnoj utakmici poslednjeg kola protiv Vojvodine, na kojoj je jedino Micko zasluzio prelaznu ocenu (koliko se secam, oko toga smo se svi slozili, pa i sam Robi). E sad vi samo pogledajte koliko njih se iz ovog tima nalazi na transfer listi. Necu nista da komentarisem niti da uticem na bilo cije misljenje. Umete da brojite pa sami zakljucite.

Reply
Milan дец 12, 2011 at 15:13

A Dimitrijevic ?

Reply
stefan дец 12, 2011 at 15:12

Posto kod ove uprave necemo slaviti titulu a mozda ni kup(ove pa mozda i naredne godine) ostaje nam da slavimo Bari i Tokio(21 god.) jer pod ovom upravom nam samo to ostaje.Razocaran sam celokupnom situacijom u Zvezdi.Ako su ovi igraci koji treba da odu sta je sa ovim ostalima.Ista situacija sto se desavala pre dolaska Lukica i ove tri godine se nista nije promenilo.Opet neposlusnost igraca opet igraci beze tj.jurimo ih samo na finiji nacin.Opet trese se gora a rodio se mis sto se tice pojacanja.Pogledajte vrednosti ovih igraca to je smesno pre par dana po nasoj upravi tim Zvezde vredi preko 20 miliona gde na menadzeru,ako za ceo tim Zvezde dobijemo 4-5 miliona ima da pevamo.Pa zar ne vidite da mi na istok prodajemo najbolje igrace jer tamo nase ime nesto znaci jer na zapad ne mozemo jer su nas svi zaboravili koliko dugo ne igramo euro kupove.Pa zar opet da zaboravimo neuspehe,dokle tako dok nas stvarno ne zatvore.Pa sada posle davanja ove liste ko treba da napusti Zvezdu ja trebam da budem zadovoljan.Sva krivica za propale tri godine treba da snose igraci pa zar su oni sami dolazili u Zvezdu.Treba uprava da snosi posledice lose selekcije igraca i uopste celoga haosa u Zvezdi.Mada kako nam drzava propada a niko ne odgovara tako i Zvezda sve dublje tone.Dosta nam je bajki i igraca tipa Mikic,Reljic najgori bekovi u nasoj istoriji,zadnja linija sve sami pozajmljeni igraci tj.povredjeni igraci.Zasto u omladinskoj skoli imamo igrace koji kad treba da predju u prvi tim da im to bude cast a oni vec salju menadzera da uzmu neke pare.U omladinskoj skoli Zvezdinoj treba da igraju deca Zvezde da ona o njima brine a ne tamo neki menadzeri.Ako roditeljima od te dece ne prija da Zvezda brine o njima vec neki menadzeri ta deca onda nemaju sta da traze u Zvezdi jer ako su im motiv pare pre Zvezde on u stvari nije naucio sta znaci grb Zvezde.Ali postoji i druga strana koja tvrdi da omladinci treba da potpisu ugovore sa odredjenim menadzerima da bi igrali u prvom timu onda ih i razumem zasto nas izbegavaju ili zasto nemamo vise igraca u prvom timu kao sto je micko(stojkovica ne racunam jer vise sedi na klupi nego sto igra i tu verovatno gubi zelju i motiv jer protiv vojvodine na njegovom mestu igra krilo Vesovic).Ako se sve ovo ne promeni Zvezda ce polako ali sigurno tonuti dublje.Sve pozajmljene igrace vratiti u njihove klubove a nasoj deci dati ugovore na 6 godina i plate tih pozajmljenih igraca pa ce te videti sta je onda Zvezda.Ovih prica sam sit i ukoliko Zvezda ne bude igrala na prolece bolje zahvaliti se Robiju i traziti nekoga ko ce moci da napravi rezultate u kratkom vremenu kako se titula ne bi izgubila narednih nekoliko godina.

Reply
Igor дец 12, 2011 at 15:05

Sta je sa Djurickovicem, jel se i on prebacuje u prvi tim?

Reply
Nikola дец 12, 2011 at 15:17

Brate sa pozajmice iz Sopota biće vraćeni Petar Đuričković (levi bočni igrač ) i Jovan Krneta (štoper). tako da nemoras da brines 😉

Reply
sima дец 12, 2011 at 18:28

Nije da trazim dlaku u jajetu,ali Krneta je dobio enkoliko crvenih kartona u Sopotu.Malog Djurickovica nisam gledao ali izgleda da je fino igrao u Sopotu po nekim ocenama Zurnala itd….Mislim da je trebalo prebaciti Kovacevica u prvi tim.

Reply
Djolle дец 12, 2011 at 15:00

Ok lista, ali po mom mišljenju nepotpuna. Bar još Mikić i Borhu vratiti, MOŽDA Petkovića zadržati. Kadu i Dimitrijević, hm, nedoumica. Kadu odigrao neke dobre utakmice ali ga u jakim utakmicama nigde nije bilo. Dimitrijević najveće razočarenje samim tim što znam da zna da igra fudbal ali ne znam koji mu je. Zaslužio je šut kartu ali bojim se da se ne pokajemo pa da proradi naknadno kao Tošić a mi ga oterali, a cenim da će se to i desiti. Ostaje pitanje za sportski sektor zašto toliko nespremnih igrača? Voleo bih da ostane Lazović. Prvo to da raščistimo pa da pričamo ko bi mogao doći. Ide malo na bolje, ali tromo i čini mi se da se neki i dalje šlepaju, ja se nadam da grešim ipak nisam ja taj koji prisutan u svlačionici i na terenu svakodnevno i samim tim ne mogu sve najbolje znati.

Reply
miki дец 12, 2011 at 14:56

Kada sam procitao ovo sto je robi rekao i sto je sastavljeno, mislim na transfer listu, dosao sam do jednog zakljucka a to je da mu je receno da nema para za pojacanja…jer kako komentarisati ostanak mikica, decka koji ne moze nikga da probije i pretrci, Dimitrijevica koji se spor i pokazalo se d anije za zvezdu, Mezenge koji daleko da je od igraca kakav nam treba na toj poziciji, pa cak i Borhe koji je definitivno pokazao da nije za zvezdu… Svi ovi koji su navedeni su vec bili vidjeni da odlae ili trebaju da odu. Za mene je ovo veliko razocarenje i govori da definitivno se nista novo nece desavati ni u drugom delu prvenstva. Neka nam je bogu pomoci…

Reply
Alex Krycek дец 12, 2011 at 14:48

Сваки медији објављују другачији списак…што значи да нико нема тачне информације! Ово потврђују и Робијеве речи да ће образложити појаву сваког имена на списку

Reply
Luka дец 12, 2011 at 15:57

Ево сада и снимка окаченог.

Reply
Vladimir дец 12, 2011 at 14:45

Ljudi jel ima neko vesti a Džajiću?
Jer dok on ne dođe nema ništa ni od pojačanja ni od Zvezde ni od naše dece toliko……SAMO DA ON DOĐE 😀
A što se tiče naše dece mislim da ih treba staviti,međutim mi to pričamo već 4 godine a niko nas nesluša a mogli smo se uveriti da se naša deca bore svim srcem za Zvezdu a najbolji primer za to je Mijailović….međutim ne,mi se okrećemo južnoj Americi gde posmatramo neproverene strance i vraćamo istrošene igrače i polovnjake tako da dok se Džajić nevrati od prave i jake Zvezde nema ništa 😀 POZZ

Reply
marko дец 12, 2011 at 16:00

Dok nam ne legne neki „devizni spric“ nema nista od nasih ozbiljnijih pojacanja! Najiskrenije ne dolaze igraci zbog Dzaje, vec zbog para! :/

Reply
Ryber Palunko дец 12, 2011 at 16:35

Tačno, Mijailović, a ja ću ti navesti i druge primjere ‘naše dece’, recimo Đuričić, Milanović, Radaković. Ćosić… kako su se oni samo borili za naš dres. Onda Isah, a da on nije naše detze, ko ga ..be onda!
To više nisu ‘naša deca’, već mamina, tatina i menadžerova (treći roditelj, jedinstveno u svijetu, a eto kod nas)! Mićko je samo primjer kako bi trebalo da bude, a kako nikako nije i neće biti. Sjeti se samo nedavnog cirkusa između Jankovićeve majke i Jankovićevih menadžera (sadašnjeg i budućeg) i ovog, očiglednog natezanja oko potpisivanja prvih ugovora. Veća je briga ovog nesretnog Borhu za dres koji nosi, nego 90% ‘naše dece’ (mame, tate, menadžera i menadžerovog psa, da se ne zaboravi napomenuti).

Reply
Saša дец 12, 2011 at 14:42

Po meni treba dodati Bajkovića i Mikića a Borhu vratiti u Brazil.Daj Bože da dođu Maksa,Milivojević i Kasalica.

Reply
Dusan81 дец 12, 2011 at 14:39

A necete da platite Ozegovicu 50 000 po sezoni , a hocete da dovodite ova .. od ljudi i karaktera za 200 000 ???!!! SIKTER BRE

Reply
Ryber Palunko дец 12, 2011 at 16:37

Gdje si pročitao da traži 50 000 po sezoni? Zanima me, da i ja pročitam.

Reply
josif дец 12, 2011 at 14:39

Mora da ode i Dimitrijevic jer je vrlo los,ako je i Mikic medju onima koji prave preobleme neka ide i on,izmedju Borhe i Mezenge da ostane jedan i da igra spica po meni bolje da ostane Mezenga jer je nepotrebno placati obojicu a nemogu igrati istovremeno.Dakle po svaku cenu zadrzati Lazovica,Evandra,Petkovica,Micka,dodati par omladinaca uz Perovica i Mladenovica angazovati obavezno 3-4 igraca jer nam netrebaju za prolece vise od 20.Sve u svemu retko ko je opravdao poverenje ali nekima treba pruziti jos jednu priliku.Pozz.MKD

Reply
Petak 13-ti дец 12, 2011 at 14:34

Džaja Juga Kirilenko TO JE NAŠ SPAS i naravno Robi !

Reply
josif дец 12, 2011 at 15:02

A koji Kirilenko lebati!?Ne pricaj gluposti prenego proveris dali se uopste neko zove tako.A ove sto boga molite da dodju Kasalica,Maksimovic,Milivojevic i ostali nisu bolji od Kaludjera,Vilotica i Vesovica jos kad osete tezinu Zvezdinog dresa i moranje pred svaku utakmicu bice mozda i gori od njih.Nema nam spasa,potreban je sistem i visegodisnji rad sa nasim omladincima ali za to su potrebni pravi ljudi na pravom mestu a takvih u Zvezdi mozda i nema a da se angazuju pa nema para i tako u krug.Pozz.MKD

Reply
Petak 13-ti дец 12, 2011 at 15:29

Neznaš ko je Kirilenko nemoj se brukati,prati malo bolje vesti naučićeš.A ovo resto što si napisao u potpunosti se slažem sa tobom.zato sam i napisao da nam treba Kirilenko koji će doneji veliki novac u klub.

Reply
Zvezdaš Rijeka дец 12, 2011 at 17:14

Prijatelju, nije Kirilenko, nego Kiril Kravčenko :):)

Reply
Petak 13-ti дец 12, 2011 at 18:06

Napravio sam lapsus jer me #%$#%# svuda sačekaju na tw-u i izluđuju me razne taksiste,zbunjeni,skraćeni RRR.mustafe. . :)). .SUMA SUMARU nama trebaju promene i to podhitno,inače nas neće zaobići sudbina kkCRVENA ZVEZDA .MORAMO %$#% zapušiti usta jednom za svagda.A DAĆE GOSPOD BOG DA U SREDU IZVUČEMO TE g. u POLUFINALU KUPA,ali pod uslovom da dođu DŽAJA JUGA KIRIL.Da im oni jebu nanu naninu !:))
НЕМОЈ ДА ПСУЈЕШ!Админ

Ryber Palunko дец 12, 2011 at 18:42

Ma nek oba dođu, j..i ga 🙂

Petar дец 12, 2011 at 15:30

Kasalica mozda, Maksimovic i Milivojevic su odlicni i morali bi da ih dovedemo, ako bi zeleli nesto da napravimo od naseg tima

Reply
realno,zar ne дец 12, 2011 at 14:34

transfer lista nista posebno, ostaju kadu i dimitrijevic, tvorci zvezdine ultra spore igre, ali zato kadu se tera, jedini koji trci i igra presing

zatim, stopere smo rasterali, bekovi su isti, mikic nije kapacitet za startnog beka, a mladenovic sa druge strane je mlad, pitanje je koliko moze da ponese teret zvezde

zadnje vezne nemamo, kovacevic je najvece razocarenje, micko je jos mlad, treba nam igra tipa tora

a o spicevima necu ni da pricam, borha je tu, vesovic takodje, dva igraca koji ne znaju mnogo o fudbalu, aj za borhu, ima snagu, moze da posluzi za nesto,ali vesovic je uz kovacevica najvece razocarenje, uzalud bacenih 220k evra, ej bre, kakvo je to krilo koje nema dribling, vec samo zna da cusne lopticu pa ako prodje igraca, prodje ga

i ono sto je najsmesnije, para nemamo, pa cemo ove rupe da popunimo sa nekim anonimusima, tipa krneta za stopera,dajte bre pa mi smo sa adijem bili suplji pozadi, mozes misliti sad na sta ce to da lici kad igraju cosic i krneta, dva klinca koji su jos i ne briju

realno, vosha ima za klasu jaci tim, sto jes jes

Reply
Maks дец 12, 2011 at 15:40

Ne lupaj bre, i ti očigledno nemaš pojma o fudbalu… Vešović je bio jedan od retkih koji je dobro odigrao zadnjih par utakmica… I sam Robi je rekao da je Vešović protiv Slobode za 20 min napravio bar 10 dobrih prodora… Dečko je 91′ godište, ima mnogo prostora za napredak, ali brz je, ima solidnu tehniku, i što je najbitnije srčan je na svakoj utakmici.

Reply
Dusan81 дец 12, 2011 at 14:33

– Mikić je jedan od najbolji bočnih igrača u državi. Nisam za to da ode, pustićemo ga za 10 miliona! Što se Lazovića tiče, drago mi je što dolaze menadžeri da ga gledaju, to znači da smo nešto dobro uradili. On je budućnost kluba, ali ako neko dođe i izdvoji veliku sumu, ja tu ne mogu ništa – ogradio se Prosinečki. ROBI BRATE JEL TI NAS ZEZAS ???? Mikic najbolji bocni igrac ? Stojkovic ???

Reply
gile дец 12, 2011 at 14:48

po meni mikic nije neki igrac…sta znam,los mu je centarsut mnogo…

Reply
Ryber Palunko дец 12, 2011 at 14:49

Ma Robi računa da se neko naloži na ove riječi i kupi Mikića (u ugovoru bi trebalo stajati da naknadne reklamacije ne uvažavamo). Tako je svojevremno Štutgart kupio onog Markovića (špica), pa nisu sebi mogli doći koji im je k..ac bio!

Reply
Steva дец 12, 2011 at 14:51

Da si rekao da se Mikic bori slozio bi se ali da je najbolji i to u drzavi pa sine gledas li ti fudbal uopste momak osim zelje nema pojma samo nazalost mi nemamo boljeg zato i jesmo ocajni naravno ne samo zbog njeg, nikada nismo imali losiji tim ovo je katastrofa

Reply
bane дец 12, 2011 at 14:33

E Robi ne znam ko ti sastavlja ekipu ali ovo nista ne valja… sve se gura pod tepih…. uprava MARS iz Zvezde!!! Doveli ste polovnjake i sad nemaju kvalitet… PA KO CE ZA TO DA ODGOVARA???? Sta ADzic otisao pa sve se menja??? Nisam verovao da cu ovo reci, ali izgleda da Adzic jedini ima obraza…. Na derbiju smo se jasno izjasnili sta zelimo… IZBORI STO PRE!!! Nova krv treba… Ne padamo vise na Tole, klizav teren, sudija pokrao….
Izbori i nek najsposobniji pobedi, a ako to bude ova uprava neka nam je bog u pomoci…

Reply
Petar дец 12, 2011 at 14:31

Ne moraju nikog da dovode, samo da ispune obecanje, znaci da ubace sledecu polusezonu igrace iz nase omladinske skole i necu kriviti upravu za lose rezultate…

Reply
srdjan дец 12, 2011 at 14:28

Само да Лазовић остане…

Reply
Konstantin дец 12, 2011 at 14:23

Vidimo da iz godine u godinu imamo sve posnija pojacanja sto je i normalno jer smo iz godine u godinu sve losiji…
To je realnost, sada samo u najgoroj krizi, prvo nemamo novca za velike transfere, nemamo novca ni za velike plate. Rezultatski smo losi, prilicno ne stabilan klub iz pogleda igraca… Tako da je normalno sto nismo u stanju da dovedemo iole dobro pojacanje…

Reply
NemanjaS90 дец 12, 2011 at 14:19

Vas niko ne moze zadovoljiti… Sve sami eksperti. Da Prosinecki ima takav problem sa Mikicem, rekao bih to, i oterao bi ga. Ucinio je to sa Viloticem, koji je bio mnogo vazniji od njega. A Borhu ne mozemo prodati jer nije nas igrac.

Reply
REKS дец 12, 2011 at 14:30

Uf ti si mi ekspert a? Ucinio je to sa Viloticem?! Alo bre jel ti nas zezas? Posle cega je oterao Vilotica?!

Reply
NemanjaS90 дец 12, 2011 at 14:39

Pa dete, jel on na transfer listi?! Jel ga javno iskritikovao, rekao da vise ne racuna na njega? Jedini razlog sto je jos tu i sto je igrao koliko-toliko jeste sto ga klub mora prodati. A ne mozes prodati igraca ako ne igra bez obzira na kvalitet. Mislim da to nije tesko shvatiti, pa cak ni za tebe. A pored toga nismo imali nikakvu zamenu za njega (bravo Adzicu)…. A tebi preporucujem da ne verujes sve sto pise na internetu i novinama, manje ces da se nerviras.

Reply
Dusan81 дец 12, 2011 at 14:13

Opet guranje pod tepih !!! Nikada se necemo nauciti , nikada … Gde je Cava , Mikic … Ovi sto su pomenuti nisu odigrali zajedno tri zvanicne utakmice

Reply
REKS дец 12, 2011 at 14:06

I to je to od liste?! dva igraca koja su vec otisla pet igraca koji nemaju veze sa prvim timom. I to je to?!
Pa ovo ninasta ne lici. em sto sada nemamo uopste odbranu. ovo je 90% tima koje cemo gledati na prolece… Evandro Cava Kadu veza koja se pokazala kao losa.. Napad ce biti Kasalica a kako da znamo da on nece biti slican Kaludjerovicu?
Mikic nije na prodaju a on je taj koji najvise hejtuje strance…Borha ostaje?! Super…

Reply
Shone дец 12, 2011 at 14:09

Ne mora da znaci da Borha ostaje, on je pozajmljen igrac,i ne moze biti stavljen na transfer listu.

Reply
Dark дец 12, 2011 at 14:11

Cinjenica da ako ostanu Mikic i Borha, ostaje i losa atmosfera. Jedan od njih mora da ode (po meni Mikic – zbog rasizma) ako hocemo da krenemo bar malo unapred. U protivnom, agonija ce se nastaviti.

Reply
atza87 дец 12, 2011 at 14:14

Trebaju obojica da odu… Ili da se Borha konacno stavi da igra svoju poziciju, napadaca..

Reply
Ryber Palunko дец 12, 2011 at 14:44

Ovom rasisti više ne izgovaram ime.

Reply
Luka дец 12, 2011 at 14:11

Нема потребе да причамо неистине! Микић никада није хејтовао странце. Игњатијевић је тај који иако није у екипи увек срамотно нападао њих.
Чава јесте лош и ја сам се надао да ће отићи, али ко зна. Колико сам чуо и за њега има понуда…није Роби задовољан са њим никако.

Reply
Dark дец 12, 2011 at 14:13

Luka, cak se i u tv prenosu culo da Mikic vredja Borhu. U pitanju je bilo jedno gostovanje ali ne mogu tacno da se setim koje.

Reply
Dusan81 дец 12, 2011 at 14:29

Uzice je bilo , toliko se dernjao da su kamere snimile , a igraci Uzica se posle krstili kakav nam je tim. Drugar mi igra u Uzicu

Reply
Dark дец 12, 2011 at 14:56

E jeste. Uzice je u pitanju.

rema дец 12, 2011 at 14:31

a odakle tebi ideja da ce ovi koji su ostali ciniti prvi tim…mozda ce bas oni biti na klupi…a i ne znam kako vi zamisljate transfer listu,da u jednom prelaznom roku prodamo 20 igraca…i ja bih to voleo,ali kome…jedva cemo i ove uvaljati nekome…

Reply
Mirijevac дец 12, 2011 at 14:04

Pa dobro,uglavnom se vec znalo da ce pomenuti igraci otici. Samo se nadam da ce obelodaniti sume za koje su otisli i koliko je pripalo Zvezdi a koliko menadzeru!

Reply
Ryber Palunko дец 12, 2011 at 14:09

Sve što premaši 100 evra za prvu četvorku je čist ćar!

Reply

Leave a Comment