Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеОдбојка

Челенџ куп: Веро Волеј Монца – Црвена звезда

Одбојкаши Црвене звезде успешно су стартовали у 2019. години. У оквиру БПШ Супер лиге Србије савладали су у Љигу екипу Спартака чиме су готово обезбедили другу позицију пред старт домаћег плеј-офа, а сада им следи велики изазов на међународној сцени.

У уторак 15. јануара црвено-бели гостују у Италији у реванш мечу осмине финала ЦЕВ Челенџ купа. Наши одбојкаши су у првој рунди европског такмичења без већих проблема савладали екипу Радника из Бијељине, а у првом дуелу са екипом Веро Волеј Монца у Београду доживели су убедљив пораз 0:3 (17:25, 20:25, 18:25). Јасно је да наше одбојкаше очекује готово немогући задатак, али се очекује да пруже свој максимум и часно се опросте од европске сцене за ову сезону.

По пропозицијама ЦЕВ такмичења уколико обе екипе у два меча освоје исти број бодова, укупног побендика одређује „златни сет“. Да би наши одбојкаши стигли до златног сета неопходно је да у Монци остваре победу од 3:0 или 3:1. Укупни победник дуела између Црвене звезде и Веро Волеј Монце у четвртфиналу ЦЕВ Челенџ купа састаће се са победником двомеча Саво Волеј Купио (Финска) – Калцит Волеј Камник (Словенија).

– ЦЕВ Челенџ куп, осмина финала-реванш меч:
Веро Волеј Монца (ИТА) – Црвена звезда Београд (СРБ)
Дворана: „Кенди Арена“, Монца
Датум: Уторак, 15. јануар
Почетак: 19 часова

Повезане вести

Leave a Comment