Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јованчић: База за успехе

Дошао је летос, током јесени се наметнуо као неко ко ради праве ствари на терену и сада први пут пролази зимске припреме са црвено-белима. Душан Јованчић је спреман за напоран рад у Пафосу са жељом да у пролећном делу сезоне остваре зацртане циљеве.

Експедиција шампиона Србије у понедељак је стигла у стару базу, у којој се већ припремала у два наврата. Добитну комбинацију не треба мењати, па и сада Владан Милојевић и његови сарадници и изабраници имају на Кипру све услове за одличан рад.

Битно нам је да почнемо са добрим радом после зимске паузе и да наставимо где смо стали, јер смо стварно направили добар резултат у првом делу сезоне. Остварили смо велику бодовну предност у односу на ривале у Суперлиги, али опуштање, наравно, није дозвољено – почео је причу Јованчић.

Стамени и креативни везиста брзо је освојио навијаче Црвене звезде. Одличним партијама током првог дела сезоне показао је како може да буде и те како важан део Милојевићевог мозаика у походу на трофеје.

Драго ми је што сам показао да заслужујем да будем у Црвеној звезди. Хоћемо максимално одговорно и посвећено да уђемо у други део сезоне како бисмо задржали разлику испред противника. Наравно, циљ је да на крају дођемо до титуле и дупле круне.

Јованчић пролази прве зимске припреме и свестан је да је ова фаза у Пафосу битна за предстојеће изазове.

Све протиче одлично, имамо заиста феноменалне услове за рад на Кипру. Хотел је фантастичан, ту су и теретана, сауна и пратећи објекти, а терен на коме смо радили у понедељак је такође у одличном стању. На нама је само да вредно радимо и испуњавамо све замисли стручног штаба. Ништа нам није тешко, знамо да сада правимо базу како бисмо дошли до успеха и остварења циљева на пролеће. Атмосфера је препознатљиво добра међу нама, увек има шале, али се зна када треба да се ради.

Наши фудбалери су у првом делу сезоне одиграли велики број утакмица, чак 37, а у другом их очекује далеко мање, не више од 20 мечева.

Знамо да нема опуштања, иако ће бити мањи број утакмица у другом делу сезоне него у првом. Морамо да будемо спремни за нове изазове, чека нас се и подела бодова пред плеј-офа. Још ништа није решенео, тако да апсолутно концентрисано радимо за пролећни део – завршио је Јованчић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment