Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Роби жели и Касалицу

Много пре почетка јануарског прелазног рока отприлике је јасно каква је листа жеља Роберта Просинечког. Имена нису ни мало изненађујућа обзиром да је реч о самом „крему“ нашег Шампионата, ако се тако може рећи.

Реч је о младим, перспективним играчима, већ помињаним Миливојевићу, Максимовићу, Костићу и од данас – Филипу Касалици. Касалица игра за Слободу из Ужица, а ове сезоне се истакао изузетним брзинским и голгетерским способностима, те би се рекло да је Филип тип нападача какав би у потпуности одговарао Звездином стилу игре.

Поред поменутих клуб ће појачати и неколицина наших младих фудбалера, изданака Звездине школе, помињали смо већ Крнету и Ђуричковића, надамо се и Ожеговићу, те би Црвена звезда на пролеће могла да крене са вероватно никад млађом екипом у други старт Првенства.

Наш клуб су већ појачали омладински репрезентативац Филип Младеновић из Борца као и повратник Марко Перовић.

Ако постоји идеални пут којим би Црвена звезда требала да крене у прелазни рок, рекло би се да је ово управо тај- ослањање на сопствену школу и довођење најталентованијих фудбалера из наше лиге, омладинских репрезентативаца наше земље.

То је управо онај пут који је нашем клубу донео велики број трофеја и на којем је „докторирао“ Драган Џајић, чији повратак навијачи са нестрпљењем очекују.

Повезане вести

44 comments

MIRO дец 13, 2011 at 14:55

Robiju treba dati maksimalan manevarski prostor i ovlascenja jer covek je makar borac ako ne i dobar trener. Sto se transfera tice pa i da se jos par miliona zaduze ali neka dovedu neko jace pojacanje jer svo vreme dovodjenja ovih za dzabe nije urodilo plodom. Ako se vadimo na Adija kako je dosao za jeftine pare obrazlozio bih tako kao sto nas narod kaze i corava koka ubode koje zrno, Tako isto i oni su napipali njega neverujem da ce u bliskoj buducnosti opet tako nesto ispasti jer mnogo jaci i bolji klubovi imaju jak skauting sistem i ne promice nista slucaju sve se stavlja pod detaljni rengen. U Zvezdu bolji skauting Akademija za Omladinsku skolu jer steta je da Partizan,Zvezda,Vojvodina i Ofk nemaju Akademije Fudbala….Sto se tice finansija kao sto rekoh treba par miliona za dugorocnu i jacu ekipu koja ce makar uci u liga kup posto liga sampiona je bar za sada san…Moja zelja pojacanja bi bila Lukovic, Bozic, Ninkovic, Pantelic( pozajmica ) Tosic ( Vracanje sa pozajmice ) Tadic (Groningen) Aleksic.. Ozegovic,Jankovic,Stojkovic (Omladinci) jos bi bilo super ako bi i Bosko Jankovic stigao na pozajmicu… Ova ekipa bi bila.: Bajkovic—- Stojkovic,Cosic,Lukovic,Tosic—–Bozic,Ninkovic,Tadic—–Aleksic,Pantelic.. Klupa.—Mijailovic ,Ozegovic,Evandro,Jankovic,borha,Pasheko itd…

Reply
uscanac дец 13, 2011 at 04:01

ljudi, i ja sam za to da igraju klinci drugi deo sezone ali nemoj da se palimo i lazemo za dz. Nema ti tu vise Zvezdine dece, svi oni igraju za pare i j… im se i za grb i za nas gore koji ih gledamo svake nedelje. Ako neko ponudi koju hiljadu vise ode ti nase Zvezdino dete kao opareno. Postava mora da ima balans mladosti i iskustva ali mi to ne mozemo da izvedemo jer nemamo pare. Hoce da ode ozegovic, pa nek ode, zabole me, zar vi stvarno mislite da je on nesto mnogo bolji od ostalih klinaca koje imamo? Sve i da trenutno jeste to ne garantuje da ce da postane igrac. Bolje je u ekipi imati 10 trkaca koji ce dusu da ispuste na svakoj tekmi nego ovu nasu razmazenu decu. ako cemo realno vise su nas ispostovali afrikanci nego sva ta nasa deca. i kod nas i kod groblja najvise su crnci voleli i ginuli za klub i to je prosto ISTINA!

Reply
Milan дец 13, 2011 at 12:14

Bravo za komentar,svaka čast! Moraju shvatiti te nabjeđene zvjezdice da se Zvezda ne može ucjenjivati,da im bude čast i kad ih zovu da lopte dohvaćaju na Marakani,a kamoli kad dobiju poziv da igraju za prvi tim!

Reply
Igor дец 13, 2011 at 00:37

Kasalica nije nista bolji od AK99

Reply
Dzozinjo_91 дец 13, 2011 at 01:05

Ne lupaj molim te…Videces ako dodje da je mnogo bolji!!!

Reply
ariljac дец 12, 2011 at 23:09

Nesto u vezi Kasalice i ostalih pojacanja tj moje misljenje:Iskljucivo dovoditi Zvezdase u Zvezdu,nekako mi se cini da dok su igrali sami Zvezdasi i uzimali smo trofeje.Koliko znam Kasalica je u jednom intervju Kuriru rekao:Srce kaze Zvezda!!

Reply
delija86 дец 12, 2011 at 21:19

Niko da spomene sto je onaj otiso samovoljno u brazil,sto se sprda sa svetinjom i sto nema ni malo karaktera,ja pisem ceo dan al nikako da mi puste komentare!!!!!!!!!!

Reply
Marek Hamsik дец 12, 2011 at 22:06

Daj brate puštaju ti taj komentar na svim postovima… Još u SPORTSKI ŽURNAL DA TE STAVE? Brate neka ide kod porodice, nemamo više utakmica, neka trenira sa Flamengom pa kad se vrati ako ne bude spreman platiće kaznu… Ne treba sad da maknemo Pacheca zbog glubosti….

Reply
Ryber Palunko дец 12, 2011 at 22:22

Ma baš tako, nek’ je otišao. Koji će mi sad q..ac u Beogradu. Kad počnu pripreme, biće tu. Jedino me zanima da na proljeće bude spreman i dobar, a ako mu je volja, nek ostane u Brazilu, ma sve minut do početka priprema. Šta da radi ovdije? Da lunja po gradu kao nenormalan? J..eš ti sicipliniranje, a polusezona okončana. To je čisto tjeranje maka na konac.

Reply
delija86 дец 12, 2011 at 23:36

Ma nije bio takav dogovor bre,kosu bre vise oni da ruse ovom coveku autoritet,niko i nista su u odnosu na Robija,nule su bre

Reply
bojan дец 12, 2011 at 21:16

Dovedite Kasalicu, Danijela Aleksica, Maksimovica..

Reply
Luka дец 12, 2011 at 21:15

Drugari,Kasalica je veći ZVEZDAŠ od cele naše ekipe,uz to voli da ga mune u bitnim utakmica,rodjeni je pobednik,čovek je odluke,a fudbalske kvalitete je pokazao odavno.Znači čekamo ga,nadam se da on kao i Volkov,Salata,Božić i još mnogi igrači neće ostati samo Robijeva želja!

Reply
Ortodox Red Star дец 12, 2011 at 22:45

I Stefan Savić je. Ali nije valjao menadžerima. A i Kasalica ima jednu manu. On je sa Durmitora.

Reply
volim je дец 12, 2011 at 21:10

Tesko ce oni doci u Zvezdu s obzirom da nemamo para, losa je atmosvera u klubu a pocinje nervoza i kod navijaca….Ali kad bi dosli onda bi Zvezda kidala!!! Dace bog da dodje bar jedan od gore pomenutih….eh jedva cekam pocetak sezone da vidim sta je promenjeno i kako ce da funkcionise…

Reply
Stex_CZV дец 12, 2011 at 21:59

veruj mi da para ima i za Kasalicu i za Milivojevica i za Maksimovica 😉

Reply
Milan дец 12, 2011 at 18:36 Reply
nele дец 12, 2011 at 19:16

Iskreno, dobar je igrac al’ nije za Zvezdu cak i na ovim snimcima se vidi da nije toliki kalibar za Zvezdu! Pzz

Reply
Aca_Delija дец 12, 2011 at 19:47

ma ne i nije za zvezdu, lik je dao iz jedne sanse gol kad smo igrali u uzicu…onom smotanom viloticu radio je sta je hteo……..bolje je od kaludjera garantujem!!

Reply
sima дец 12, 2011 at 23:33

Izvini,ali mislim da gresis.Ovos sto sam video na YT je prava stvar.Sta je on radio Partizanu,pa i nama sto je najgore.Vidi sa da ne bezi od lopte,da ume da se zagradi iako ne izgleda kao neka gromada.Ume sa loptom,vraca se po nju i sto je jos bitnije ima tehniku!
Mene samo brine da su neki stranci zapeli za njega jer ovo sto sam video ponavljam,prava stvar za nas!

Reply
dusan дец 12, 2011 at 18:36

sad klatno ide na drugu stranu. prvo su dovodjeni besmisleni stranci, a sada se okrecemo drugoj ludoriji – samo su domaci igraci dobri. ovo je fudbalska igra u kojoj dobija talentovaniji, kvalitetniji, disciplinovaniji i fizicki spremniji. dovedite bilo koga ko ume da igra lopte, bez obzira kako se zove, odakle je dosao, da li je crn ili je plav. samo da zna da igra lopte. da biste to uradili morate da date mnogo para za gotovog dobrog igraca, kao sto morate da ulozite mnogo para u mladje kategorije da biste uspeli da stvorite dobre igrace. posto para nemamo prinudjeni smo da nam igrace placaju neki razni polumenadzeri koji imaju po par desetina hiljada evra i neke poluigrace u vlasnistvu. e, takvi igraju za zvezdu i na njima njihove gazde zaradjuju neke parice. i sada je situacija takva da para nema, a mi se kao satro pripremamo za prelazni rok. odakle pare za kasalicu i maksimovica? pa sta mislite da je neko lud da vam ih da na lepe oci? svakih sest meseci je prica kako se bas sad spremamo za prelazni rok. u svakom prelaznom roku dolaze ninkovic i lukovic i jos nekoliko odlicnih igraca, a na kraju slusamo idiotske price tipa – eto, kriza je, nema se! i onda svake godine sve grdji tim. i na prolece ce biti jos gori tim od ovog tima. poslace nam stojic jos nekog „super“ igraca poput kaludjerovica ili dimitrijevica, vraticemo nase „proverene asove“ tipa trifunovica, mozda jeftica, ili stamenkovica, i slusacemo prve tri utakmice kako prednost partizana od 10 bodova nije nedostizna,a zatim da je nasa sansa u kupu, a onda cemo da pricamo kako smo u krizi, i kako se spremamo za novi prelazni rok u kome cemo ponovo krenuti u bolju buducnost. ja sam navijao za zvezdu zato sto je ona bila ekipa koja je igrala najbolji fudbal i sto smo bili duhoviti i normalni. ovo odavno vise nije to.

Reply
Igor дец 12, 2011 at 18:32

Kasalica nije nista bolji igrac od Mezenge ili Kaludjerovica. Bolje da nikog ne dovodimo, nego njega. Neka nam igra Mezenga prvu postavu, a Ozegovic neka bude zamena. Neznam zasto se svi lozite da treba da dodje…

Reply
Milan дец 12, 2011 at 18:35

Ne lupetaj glupsti , Kasalica je za klasu bolji od Kaludjerovica a za Mezengu ne znam posto ga nisam mnogo gledao ove sezone ali kao sto vidis i Prosinecki ga ostavlja da proba jos pola godine da se dokaze… Kasalica je strasan , brz , prodoran , jak u duel igri a uz sve to igra i levom i desnom nogom . Uostalom pogledaj malo golove na youtube pa posle pricaj o Kaludjerovicu . Kaludjerovic pre svega kao ni veci deo tima nema muda da igra u Zvezdi , i protiv Partizana ga nema na terenu a tu se uglavnom i gubi titula.

Reply
Uros дец 12, 2011 at 18:55

To i ja kazem… Dzabe se bacaju pare na tip igraca kakvog vec imamo… NIsta on nije bolji od ovih…

Reply
Petar дец 12, 2011 at 19:08

Ne slazem se. Moram da priznam da sam mislio i za Kaludjerovica da ce da bude veliko pojacanje kad je dolazio, pa sam se presao, ali gledajuci Kasalicu video sam da je u pitanju drugaciji tip igraca. Po meni bolji tip igraca, zna vise sa loptom i za razliku od Kaludjera nije igrac koji daje samo golove na otpadak vec daje i golove iz polusansi.
Priznajem da nije neko super-extra pojacanje, ali napredak u odnosu na sadasnji kadar svakako jeste…

Reply
kole дец 12, 2011 at 19:18

ne znam kog igraca ste vi gledali? ako niste gledali decka imate gore link. ako nista,makar je brzi i od mezenge i od kaludjerovica. a to je ono sto nedostaje ovom timu-brzina. ja npr ne mogu da verujem da ce kapiten da nam bude covek koji,po meni,nema kvalitet-Mikic,i nemogu da verujem da cu borhu i dalje da gledam.

Reply
Vuk дец 12, 2011 at 19:08

Ma da nam ostane Mezenga i da dovedemo Spalevica ili Kasalicu i bice odlicno!

Reply
Petar дец 12, 2011 at 19:15

Spalevica nikad!
Secam se kad je igrao za Zvezdu pocetkom 2000-tih. Najgori napadac koga smo do tada imali. Nema sanse da je bolji sada sa 34 godine

Reply
Mariachi дец 12, 2011 at 18:28

Koliko ima godina Kasalica? pozzz

Reply
Milan дец 12, 2011 at 18:35

1988

Reply
Mariachi дец 12, 2011 at 18:39

Hvala 🙂

Reply
miki дец 12, 2011 at 18:24

Dobar put jeste ali da bi mladi ucili moramo da imamo nekoliko iskusnih igraca koji znaju da igraju fudbal od kojih bi ucili zanat! Srugim recima skoro u svakoj liniji bi trebali da imamo iskusnog igraca koju ce pomoci raznoj nase dece!

Reply
Aleksandar дец 12, 2011 at 18:20

Sto toliko kritikujete Evandra ? On je jedini koji stalno pruza dobre partije… Ne moze on sam protiv svih… On je jedini stranac koji je zasluzio da ostane…

Reply
Era дец 12, 2011 at 19:09

Ne znam kako da ti kazem…ali…Evandro nije stranac. 🙂

Reply
dexa7 дец 12, 2011 at 19:32

Evandro Srbin najveci 🙂
Salim se malo,ali njega ne treba prodavati,bio je jedan od najboljih otkada je dosao!

Reply
Aca_Delija дец 12, 2011 at 19:49

Evandro ce da se osveti u drugom deluu svim kriticarima….lik kida ali nema s kim….spori dimitrijevic nesposobni kovacevic koji ne zna da promeni stranu -.-‘ kadu stalno povredjen….

Reply
igordelija дец 12, 2011 at 18:19

mi mozemo dobiti sve ove igrace od prodaje ovih nasih jadnika a pare od gazproma smanjiti dug

Reply
Saša дец 12, 2011 at 18:05

Uzeti sve mlade reprezentativce iz zemlje.

Reply
bane дец 12, 2011 at 17:58

samo domace!!! reforma tima !!!

Reply
Dzozinjo_91 дец 12, 2011 at 17:56

Ovo je to sto nam je potrebno iz nase lige…Nadam se da cemo dovesti ove igrace!!!

Reply
nele дец 12, 2011 at 17:54

Ovo je jedino ispravno u ovom trenutku pruziti sansu mladjima, samo je sramota ovo sta ova djeca rade ej bre svoj klub ucjenjuju da im nije Zvezde bilo ne bi imali nista bili bi konobari i sl. Sve mi se cini da i ovaj Lukic nesretni nije toliko kriv daleko bilo da ga branim nesto nego vidite sta se tu sve radi… Ej bre mene da Zvezda zove dosao bi pjeske iz Sarajeva 🙂 Pozdrav

Reply
Marek Hamsik дец 12, 2011 at 22:10

brate i ja iz Podgorice… Pa nebi moralo 20000 navijača da mi pjeva: „Hajde igraj i bori se…“

ZA SRBIJU I ZVEZDU SE GINE!!!

Reply
Vuco дец 12, 2011 at 17:48

Ma tako se radi nego sto se mi uvek kasno setimo prave stvari. Zvezda je 60tih bila ocajna pa je po dolasku Miljanica bukvalno ubacena sva deca omladinci i bili su 6ti pa su naredne 3 godine bili prvaci, nego smo mi srbi gl… pa cemo da pokusamo sa skupim sljamom barkosom,molinom,jef silvom,borhom,mezengom,evandrom nego sa nasom kvalitetnom i gladnom decom. Samo malo strpljenja sa omladincima i rezultati su tu, nema nista preko noci.

Reply
aleksandar kš дец 12, 2011 at 19:05

u potpunosti se slažem,mi smo zadnju titulu osvojili sa našim igračima, poslednja generacija koja je izašla iz naše škole(b.janković,milovanović,basta…)pa ih je piksi prodao i od tad nijedan igrač nije izašao iz omladinske škole,tako da bih ja ubacio još igrača iz omladinske.

Reply
jovan дец 13, 2011 at 09:35

Vuco ne znam koje za ovo mogao da ti da minus,skidam ti kapu za kom!

Reply

Leave a Comment