Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Звезда јача спонзорски пул!

КК Црвена звезда мтс са првим данима Нове године, започео је пословну сарадњу и потписао уговор са реномираним светским брендом „Old Spice“.

Осим на терену, где је тренутни лидер АБА лиге и учесник ТОП 16 фазе Еврокупа, КК Црвена звезда ради и на ојачању свог спонзорског пула и повећању броја пословних пријатеља, који су уз клуб и црвено-беле боје.

Први међу приновама у Новој години је светски познат бренд „Old Spice“ на пољу производа за личну негу, који је основан далеке 1937. године у Сједињеним Америчким Државама.

Са више од 80 година искуства на светском нивоу, ‘’Old Spice’’ је бренд који пружа аутентичност, квалитет и сигурност кроз широк спектар производа за мушкарце.

Овим поводом у име КК Црвена звезда мтс говорио је директор Филип Сунтурлић:

Баш као и што стручни штаб и играчи имају свој посао на терену и до сада га раде фантастично, тако и ми као менаџмент клуба имамо пуно посла да им обезбедимо што боље услове. У складу са тим, ове сезоне смо додатно појачали спонзорски пул, а почетак сарадње са брендом ’’Old Spice’’ је још један корак у том правцу. Веома смо поносни што је један такав препознатљив и светски познат бренд препознао наш рад и видео у Црвеној звезди новог партнера. Искористио бих ову прилику да се захвалим нашем новом партнеру ’’Old Spice’’-у, али и свим партнерима који имају веома битну улогу у свакодневном раду Црвене звезде – истакао је Сунтурлић.

Бренд који има велику историју, традицију, успех, а такође и богату прошлост сарадње и улагања у спорт, спортске брендове, зато је природни спој и пословни партнер за КК Црвена звезда. На тај начин клуб са Малог Калемегдана постао је још једна спортска организација у тиму овог светски познатог бренда јер ‘’Old Spice’’ има успешну сарадњу са НФЛ-ом и Е-Спортс програмима.

Повезане вести

1 comment

Veteran Sever јан 16, 2019 at 22:37

A mi imamo sponzorski pul!!??? Auuuu….masala…sad cemo moci valjda makar pleja i jednog centra da dovedemo….aman…nasi glavni konkurenti(Buducnost, Cedevita i groblje) korigovali rostere od pocetka prvenstva sa ukupno neverovatnih 14 igraca i sada uigravaju te, po treneru, skockane timove… a nama igraju centri koji ne mogu u odbrani lopotu da uhvate, a napadu im se smeje cela hala kada prime loptu….Boze me sacuvaj…Pa, raz smo mi toliko bedni i jadni da ne mozemo jednog jedinog igraca da dovedemo…a tim i pored 15:0 u ABA ligi ima slabosti vidljive iz aviona!!! Ubila nas Valensija veceras, a mi smo ponovilo nivo igre kao protiv Igokee…

Reply

Leave a Comment