Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Званично: Најбољи стрелац лиге Звездин!

Алекса Вукановић је и званично постао фудбалер Црвене звезде. И поред неколико иностраних понуда Вукановић је изабрао Звезду за своју нову станицу у каријери.

Најбољи стрелац Суперлиге ове полусезоне на 20 наступа за Напредак био је стрелац 12 пута, потписао је трогодишњи уговор са Црвеном звездом. Обештећење је 350 000 и биће исплаћено у две рате, поред новца Напретку иде и 10% од наредне продаје. Вукановић ће још данас отпутовати на Кипар и прикључити се екипи на припремама.

Алекса Вукановић је рођен 1992. године у Новом Саду, и поред Напретка наступао је још и за ЧСК из Челарева и Бачку. По вокацији је десно крило али може да игра и као најистуренији нападач. Остаје нам да видимо где ће га користи тренер Милојевић пошто је у Звезди тренутно паклена конкуренција.

Поред Вукановић Звезду су ове зиме појачали још и Ерик Јирка, Немања Милуновић, Милош Вулић, Дејан Видић и Страхиња Крстевски. Последња двојица су прослеђена на позајмице у Земун и Графичар.

 

Повезане вести

6 comments

Hadži Dragan NBG јан 19, 2019 at 09:29

Brz, jak i robustan, ali… Gledao sam ga više puta uživo i nije se nešto posebno izdvojio od ostalih igrača na terenu, što ne znači da uz Bena i Marina u Zvezdi neće doći do izražaja njegove fizičke predispozicije. U svakom slučaju je bolji po krilu od Srnića, Jevtovića, Simića, onog veselog Brazilca Grand kafu da ne pominjem.

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 18, 2019 at 16:32

apsolutno nije trebalo bacati toliko pare ..nikakva razlika nije izmedju njega srnica,kafua,jevtovica koji su totalni promasaji kao i ovaj jer mi za njega nece da uzmemo ni 350din a kamoli hiljada..covek je u 27g..

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 19, 2019 at 13:40

doveden je samo da bi preneo golove iz napretka i bio najbolji strelac..a procicemo kao sa srnicem..400hilj i 20% i plata znaci puklli smo skoro milionce a ne mozemo za njega da dobijemo ni 15din jer ga nece niko..to je samo igrac za cuku i kraj..kao i vukanovic,jevtovic,meleg..procerdali smo milione na balvane

Reply
зики јан 18, 2019 at 13:49

као шлаг на торту вратити катаиа

Reply
Sasa Valjevo јан 18, 2019 at 13:36

Nije on igrac za Crvenu Zvezdu.Nema defanzivu da igra po strani sto Milojevic trazi ,a za spica pre njega treba da igra Joveljic.

Reply
звездан јан 18, 2019 at 13:30

НАЈБОЉИ ПОТЕЗ УПРАВЕ.ЖЕЉА МИ ЈЕ БИЛА ВЕЋ ДУГО ДА ДОЂЕ И ДОБИЈАО САМ ОВДЈЕ МИНУСЕ.ПЛАШИО САМ СЕ ДА НЕЋЕ ДОЋИ И ДА ЋЕ ОТИЋИ У КИНУ.СВАКА ЧАСТ МОМЧИНО,ДОБРОДОШАО ДА ТЕ ЗДРАВЉЕ ПОСЛУЖИ И ДА ИГРАШ И ЕВРО МЕЧЕВЕ НА ЈЕСЕН .ВОЛИО БИ ЈОШ ИВАНИЋА И ГАЈИЋА .АЛЕКСА ЈЕ ЈАК ,РОБУСТАН ,МОЖЕ И ЗАДРЖАТИ ЛОПТУ КАД ТРЕБА,НЕ ДСАМО ДАТИ ГО.ТРИО НАПРЕДКА ГОБЕЉА,ВУЛИЋ ,ВУКАНОВИЋ .СВА ТРИ ИГРАЧА СУ БРЗИ

Reply

Leave a Comment