Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеОбавештењаОдбојкаТрансфери

Одбојкашице добиле још једно велико појачање!

Трофејна српска одбојкашица Сања Малагурски се вратила у Црвену звезду!

Сада је тачно 10 година од када сам први пут дошла у Црвену звезду. Осећај је, као и увек, диван када дођем овде и када уђем у просторије клуба или нашу халу. Провела сам у Звезди две јако лепе године. Када сам одлазила остала сам свима у дивном односу и контакту тако да се осећам као да нисам ни одлазила – изјавила је коректорка црвено-белих.

Са Црвеном звездом Сања је 2011. године освојила титулу шампиона и Куп Србије, а била је и члан нашег тима 2009/10 када је наш тим освојио дуплу круну, али је због повреде прпопустила скоро целу сезону.

Те прве године ми се на жалост догодио пех. Оперисала сам колено, али сам била уз екипу и са Звездом имам две дупле круне које су за мене имале јако велики значај – рекла је Сања Малагурски.

Са репрезентацијом Србије је осовјила титулу шампиона Европе 2011. године, а у својој богатој ризници између осталог има и три златне медаље из Европеске лиге и три бронзане са финалних турнира ФИВБ Гран прија.

Из Црвене звезде Малагурски је отишла у Асистел из Новаре (Италија), потом у Вила Кортезе (Италија), Молико Осаско (Бразил), Хемик Полице (Пољска), Трабзон (Турска), Монтекјари (Италија) и Бергамо (Италија).

Добро дошла кући Сања!

Извор/фото:(ОК Црвена звезда)

Повезане вести

2 comments

Goran137 јан 19, 2019 at 02:47

Ajmo do titule!

Reply
Србин са Космета јан 18, 2019 at 16:24

Браво за Сању!!!

Reply

Leave a Comment