Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновије

Томић: „Не тежимо рекордима, прво место још увек није решено“

Кошаркаши Црвене звезде су вечерас прилично лако савладали екипу ФМП-а. Забележили си у 16. победу и суверено владају Јадраном без пораза. Тренер Милан Томић је честитао играчима на победи и наставио са анализом сусрета.

Сигурно бих прво честитао играчима на победи. Оно што бих могао да замерим је 17 грешака. Мислим да смо одрадили професионално посао. Мислим да је играчима више у глави била утакмица против Валенсије, али мој посао је био да их припремим да се добије ова утакмица, а они су то урадили. Могу да им честитам на победи, не и на доброј игри и да им замерим на 17 изгубљених лопти. Ми на утакмици против Валенсије не треба да улазимо под притиском пораза од 16 разлике. Први циљ је да победимо са један разлике. Моји играчи су довољно паметни и мислим да знају и да могу да одиграју такву утакмицу. Кажем, само за један разлике, рекао је Томић.

Причао је и о падовима током игре, као и да рекорди у клубу никога не интересују.

– Сада је 19. јануар, а они су почели са радом 13. августа. То је у кошарци један део где треба озбиљно да се ради, приступи игри и тренинзима и морају да се одмарају играчи када имају слободан дан. Имамо веома битна три месеца. Нормално је да буде падова у игри код појединих играча. Најбитније је да се држимо тога да је боље да Звезда побеђује него да губи. Поновићу, не тежимо рекордима и то нас уопште не интересује. Прво место још увек није решено. Има још шест утакмица, а када буде математички решено онда можемо да кажемо. Морамо да играмо добро у Еврокупу, а не само у АБА лиги. Зато што овај тим, како је направљен, не сме никада да се опушта и да буде задовољан, закључио је Томић.

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC јан 20, 2019 at 14:37

BILO I PROSLO,AJMO SVI U SREDU U DVORANU DA POKAZEMO OVIM SPANCIMA KO JE ZVEZDA,AKO DELIJE DODJU SMEM RUKU DA DAM DACEMO DA IH RAZBIJEMO U SREDU,OVA VALENSIJA JE NAJSLABIJA U ZADNJIH PET GODINA I NISU BOLJI OD NAS PONAVLJAM AKO DODJU DELIJE IMA DA IH ODEREMO KAD PRORADI SRPSKI INAT I IGRACI I TRENERI TRGNITE SE MALO,POGINITE U SREDU I MI CEMO SA TRIBINA ZNATI TO DA CENIMO

Reply
MILOS RANKOVIC јан 19, 2019 at 23:02

PUNO PRICE A NAPREDKA NEMA,MUCNO JE BILO GLEDATI OVU UTAKMICU RADANOV,NENADIC, ODZO,COVIC MISLIM DA OVI MOMCI NEZASLUZUJU DRES ZVEZDE,UZAS RADANOV PROPAST PODRZAVAM TOMICA STO GA JE IZVEO POSLE TRIDESET SEKUNDI,NIJE NI TOLIKO ZASLUZIO,NAMA SAMO BOG MOZE DA POMOGNE I DA RENGLAND,BERON,FAJE,PEPEROGLU,LAZIC,SIMANIC,LAZIC I DOBRIC DA IH POSLUZI ZDRAVLJE DA POKUSAMO SA buducnosti,ALI TESKOG SRCA KAZEM BUDUCNOST JE FAVORIT,GROBLJE CEMO DA SAMELJEMO U POLUFINALU ALI FINALE TESKO MOZDA AKO PUBLIKA POLUDI KO PROSLI PUT

Reply

Leave a Comment