Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаТрансфериФудбал

Млади Француз на мети Звезде?

Како сазнаје наш портал Црвена звезда је заинтересована за младог француза Жан Рицнер Беллегардеа. 

Беллегарде је 1998.годиште и члан је француског Ланса. Са Лансом има важећи уговор још шест месеци. Игра на позицији централног везног играча и краси га добра техника и брзина, добар пас, солидан шут има ниско тежиште, висок је 170 центиметара и служи се десном ногом. Као седамнестогодишњак је потписао трогодишњи уговор са Лансон, а био је и на проби у Манчестер Јунајтеду.

Како сазнајемо понуђен је преко посредника нашем клубу и преговори се активно воде. Након детаљне анализе сви у клубу су јако задовољни потенцијалом овог двадестогодишњака, а и он нема ништа против да пређе у редове Црвене звезде. Поред Звезде Беллегарде је занимљив и Лавру и Лоријену али је он изразио жељу да се опроба у иностранству. Био је јако близу Глазгов Ренџерса али је тај трансфер пропао у последњем тренутку. Тренутна вредност овог момка је милион евра, а у случају да сад не дође до договора на лето би се поново активирали разговори око целокупног посла са овим младим фудбалером.

По угледу на Ерика Јирку Звезда би могла ангажовати и младог бугарског нападача. Како сазнајемо реч је Станиславу Иванову, момак рођен 1999. године члан је Левског из Софије. Иванов би до краја сезоне остао у Бугарској а затим би се преселио у Београд и наредну сезону провео негде на позајмици, вероватно у Земену. Процена је да је овај момак потенцијал и добар залог за будућност, па остаје нам да видимо да ли ће доћи до реализације посла. У сваком случају људи у клубу размишљају за будућност и да довођењем младих и још увек неафирмисаних играча покушају направити добар посао. По том моделу у клуб су већ дошли Дејан Видић и Страхиња Крстевски и послати су у Земун и Графичар на усавршавање.

 

Повезане вести

Leave a Comment