Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаПријатељске утакмицеПрипремеФудбал

Звезда силна против Акритаса(видео)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – АКРИТАС 8:1 (4:0)

Стадион: Стелос Курјакидис
Судија: Јанис Анастасију (Кипар)
Стрелци: Павков у 3′, Милуновић у 30′, Кафу у 36′, Ебисилио у 39′, Хајдин у 54′, Бабић у 59′, Јовељић у 72′, Вукановић у 89′ (Црвена звезда); Лукаидис у 83′ (Акритас);

Црвена звезда: Поповић, Гобељић, Савић, Милуновић, Терзић, Чаушић, Мелег, Кафу, Ебисилио, Јевтовић, Павков.
Играли су још: Станковић, Хајдин, Стојковић, Бабић, Родић, Јовичић, Јованчић, Јирка, Марин, Вукановић и Јовељић.
Акритас: Камара, Микаил, Филакту, Д. Филипу, Сократус, Лукаидис, Мутињо, П. Филипу, Карино, Пахтаљас, Макрис.

Играли су још: Капетанос, Маријан, Василију, Ефстасију, Георгију, Дандидис, Пекрис, Михаил, Николаус.

Црвена звезда је одиграла први контролни меч у новој години, уједно једини током припрема на Кипру, славила је против Акритаса са 8:1.

Тренер Владан Милојевић меч је почео са следећом једанаесторицом: Поповић, Гобељић, Савић, Милуновић, Терзић, Чаушић, Мелег, Кафу, Ебисилио, Јевтовић, Павков.

Само три минута било је потребно играчима Звезде да затресе мрежу. Милан Павков је са ивице шеснаестерца  лобовао голмана Акритаса Камару  1:0

Покушао је након додавања Павкова петом Јевтовић десет минута касније, али је изнудио само корнер, док је Камара одбранио ударац Мелега са више од 20 метара у 22. минуту.

Пет минута касније акција Звезде кренула је од Ебисилија, додао је до Јевтовића, чији је ударац изблокиран, лопта се одбила до Терзића, али је он искоса са леве стране шутирао преко пречке.

Три минута касније црвено-бели повећавају предност. Ебисилио је из корнера центрирао на другу стативу, Чаушић је погодио пречку, а лопта се одбила до Милуновића, који је главом убацио у мрежу 2:0.

Јевтовић је покушао и у 34. минуту, после центаршута Кафуа, али је био за мало непрецизан. Исти играч је иницирао трећи погодак, у 36. минуту је узвратио аситенцију Кафуу, а Бразилац је оштрим ударцем из прве погодио даљи угао 3:0.

Могао је Павков и маказицама да савлада голмана Кипрана, али је у 38. минуту био непрецизан, али је минут касније Ебисилио закуцао лоптуи под пречку са 15 метара 4:0.

У другом полувремену за Звезду су играли: Станковић, Хајдин, Стојковић, Бабић, Родић, Јовичић, Јованчић, Јирка, Марин, Вукановић и Јовељић.

Није прошло много времена, а Звезда је постигла пети погодак, Бабић је после убацивања из корнера био највиши у скоку, а Хајдин је спретно убацио лопту у мрежу противника  5:0.

У 57. минуту одлична кација Марина и Јирке, бивши немачки репрезентативац је додао лопту Словаку, а овај је ударцем са 20-так метара затресао пречку.

Два минута касније погодак, Марин је овога пута из корнера пронашао Бабића, а Звездин штопер је главом увећао предност  6:0.

Прву асистенцију уписао је и Вукановић, који је у 72. минуту несебично упослио Јовељића, а Звездин шпиц је лако погодио мрежу  7:0.

Седам минута пре краја почасни погодак за Акритас, после акције по десној страни погодио је Лукаидис 7:1.

После асистенције, Вукановић је уписао и погодак, у 89. минуту је добру игру крунисао голом, првим за Црвену звезду – 8:1.

Овом утакмицом Црвена звезда завршава први део припрема и сутра се враћа за Београд. Након тродневог боравка кући путују за Турску на други део припрема, где ће брусити форуму за наставак првенства. У Анталији ће одиграти пет контролних утакмица.

Повезане вести

2 comments

Србин са Космета јан 22, 2019 at 22:46

Није мерило ова екипа,али мајсторски гол Павкова!

Reply
зики јан 22, 2019 at 21:38

довести иванића умијесто милијаша и огњена врањеша

Reply

Leave a Comment