Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Мелег у Левадијакосу!

Дејан Мелег је прошлог лета стигао у Црвену звезду из турског Кајзериспора као велико појачање. Сага око његовог доласка је поприлично трајала и очекивања клуба и навијача су била велика по његовом доласку. Неспорно да се ради о квалитетном играчу, момку који је прошао Ајаксову школу и био капитен Војводине где је пружао одличне партије. Мелег са Звездом је потписао трогодишњи уговор са опцијом на још једну додатну сезону (3+1).

Овај двадесетчетворогодишњак рођен у Бачком Јарку није се најбоље снашо и уклопио у систем тренера Владана Милојевића, па му је учинак у јесењој полусезони прилично скроман. На 285 одиграних минута у седам наступа забележио је само две асистенције и то углавном на почетку сезоне. Доласком Ебисилија и Марина пао је у други план и није успео да се избори за место у екипи. У Лиги шампиона није имао забележен наступ, сем једног сусрета у квалификацијама и то на старту такмичења против Спартакса.

Ситуација је таква да би се и на пролеће тешко изборио за бољи статус па се позајмица намеће као најбоље решење и за њега и за клуб. Останком би сигурно је стагнирао још више, а овако би играјући у другом клубу спремно дочекао лето и нову шансу за доказивање у дресу Црвене звезде.  Свестан је тога и сам Мелег па је након краћег размишљања и консултација са људима из клуба пресекао и донео одлуку о наставку каријере.

Мелегов нови клуб је грчки Левадијакос.

Договор је постигнут и Мелег путује на лекарске прегледе, биће позајмљен до краја сезоне без права на откуп. Грци су преузели 2/3 плате на себе а рест плаћа Звезда. Левадијакос тренутно заузима 15. место у грчком првенству и појачања су му потребна, и чини се да је Мелег добро изабрао и да ће у том клубу имати пуни простор да се врати у форму.

Повезане вести

2 comments

Hadži Dragan NBG јан 25, 2019 at 13:21

Dejane vrati nam se još jači,fudbal nisi mogao da zaboraviš da igraš,a igrao si ga jako dobro.

Reply
Србин са Космета јан 25, 2019 at 17:02

Једно време је био најбољи играч у Србији!
Мислим да ће се вратити,потребна му је минутажа.

Reply

Leave a Comment