Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Млађе категорије СКХЛ Црвена звезда

Кадети СКХЛ Црвена звзеда дочекују у суботу екипу ХК Славије. Овај дуел чета Марка Јулоског дочекује са жељом да покаже да могу да одиграју доста боље од онога што тренутна ситуација на табели показује.

Звезда тренутно заузима осмо место и ако на њему остане, у плеј офу ће се сусрести са екипом КАЦ-а која је изразити фаворит. Тренутно црвено-бели имају чак шест утакмица мање од седмопласиране екипе Триглава и уколико успеју да до краја регуларног дела остваре добре резултате, могли би се некако пробити до седмог места, а то би их у плеј офу водило на екипу Јесеница.

Истини за вољу, оба та противника (КАЦ и Јесенице) су тренутно много јача од наших кадета, али ми верујемо да ће млади оклопници оставити срце на леду и показати да с правм носе Звездин дрес.

Утакмица против Славије игра се у суботу од 17 часова, а ми вас позивамо да дођете и пружите подршку нашим младим надама.


У недељу, 27. јануара, одржава се Ерсте банк турнир Лиге будућих шампипна У-8, за играче 2011. годишта и млађих. Ученици четвртог по реду турнира су Црвена звезда, Спартак, Војводина, НС Старс, Марбо и Ред тим.

У сезони 2018/2019. планирано је чак 7 турнира, а на сваком од турнира очекује се по чак 86 учесника и 30 одиграних утакмица по турниру.

Организација турнира припала је Црвеној звезди, те ће се утакмице одржавати на леду Пионира, са почетком од 15:45 часова. Координатор турнира у селекцијама У-8 – У-10 је Кољеншић Војин, који напомиње да је у селекцији У-10 остало још два турнира, према календару, а планираних у Београду и Новом Саду. У селекцији У-8, такође према календару, остало је три турнира,од којих два у Београду и један у Нлвом Саду.

(извор: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment