Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Томић и Добрић пред Лимож

Кошаркаши Црвене звезде мтс отпутовали су у понедељак у раним јутарњим часовима у Париз, одакле ће након четворочасовне вожње аутобусом стићи у Лимож где их очекује меч 5.кола Еврокупа.

Утакмица са француским представником игра се у уторак од 21 сат у дворани спортова у Лиможу.

У првој утакмици у Београду, црвено-бели су победили 83:71 и овај меч дочекују на трећем месту на табели са скором 1-3, док је Лимож последњи на табели групе Г са скором 0-4.

Тренер Милан Томић уочи сусрета је рекао:

Јако нам је значајно да добро одиграмо ову утакмицу, морамо да будемо максимално спремни, иако је ситуација сада 50-50, јер зависимо и од других резултата у групи. Зато наш део морамо да одрадимо до краја у наредне две утакмице и дођемо до победа, па ћемо видети за шта ће то бити довољно. Очекује нас екипа Лиможа која ће бити врло мотивисана јер желе прву победу у групи, до које су могли да стигну и у две врло неизвесне утакмице са Уникахом. Физички изузетно снажна, висока екипа, која има свој квалитет. Ни у овом мечу неће бити Бранка Лазића који се постепено опоравља од повреде мишића“, истакао је тренер црвено-белих, Милан Томић.

Огњен Добрић је такође изнео своја очекивања:

Очекујем да одиграмо боље него у Загребу, мораћемо чвршће и са више енергије. Сада знамо екипу Лиможа, видели смо у припреми ове утакмице, не рачунајући наш меч на старту тамичења, да су одиграли две потпуно изједначене и неизвесне утакмице са Уникахом, што такође говори о њиховом квалитету. Физички су снажни, имају добре скакаче, добра шутерска екипа против које ћемо морати да одиграмо добро како би дошли до победе, која би могла да нас остави у трци за пласман у наредну фазу. Свесни смо да не зависи све од нас, али желимо наш део посла до краја да урадимо како треба, па ћемо видети“

Црвено-бели ће тренирати два пута у Лиможу у који стижу након дужег пута у раним поподневним часовима, а у Француској ће по први пут ове сезоне играти у плавој гарнитури дресова.

 

Повезане вести

1 comment

dusan јан 29, 2019 at 22:59

Tomicu, gubi se

Reply

Leave a Comment