Moja Crvena Zvezda
Featured Važne vesti Важно Кошарка Најновије Обавештења

Црвена звезда отвара врата младим кошаркашима

КК Црвена звезда мтс организује отворене тренинге за све заинтересоване младе кошаркаше од 2004. до 2007. годишта. У фебруару ће се одржавати пробни тренинзи три пута недељно, а у остатку сезоне, све до јуна планирана су два термина недељно.

КК Црвена звезда мтс отвара врата за све младе кошаркаше од 2004. до 2007. годишта. Симболично, осмишљена је акција под називом ’’Отворена врата’’ где ће талентовани кошаркаши имати прилику да се представе клупским тренерима у најбољем светлу и задуже црвено-белу опрему.

У годинама за нама Црвена звезда је без премца најбољи тим у Србији када је у питању рад са млађим категоријама. То нису празне речи јер иза црвено-белих стоје бројни трофеји и успеси, од којих се свакако издваја и освајање јуниорске Евролиге. А, ми вас подсећамо да је Црвена звезда актуелни шампион Србије у свим старосним категоријама – први тим, јуниори, кадети и пионири су државни прваци!

Иза таквих успеха стоји посвећен рад тренера млађих категорија и менаџмента клуба јер је то одавно постављено као темељ јаке Црвене звезде. Међутим, последња реч још увек није изречена и јасно је да простора за напредак у свакој сфери постоји, па тако и у раду са млађим селекцијама. С тога, једна од одлука у том правцу је та да Црвена звезда отвори врата за све талентоване кошаркаше и пружи им прилику да постану део победничког тима и добију најбоље могуће услове за свој кошаркашки развој.

Већ првог фебруара започињемо са пробним тренинзима. Током читавог школског распуста, у периоду од 1. до 20. фебруара тренинзи ће се одржавати у шест термина, а три пута недељно, у дворани ’’Баскет Ленд’’. Термини су следећи:

Понедељак 12:00-13:00 / 13:00-14:00
Среда 12:00-13:00 / 13:00-14:00
Петак 12:00-13:00 / 13:00-14:00

Уз информацију да ће тренинге водити Слободан Клипа, тренер са вишегодишњим, трофејним, искуством у раду са млађим категоријама како Црвене звезде, тако и репрезентације Србије, обавештавамо да ће се отворени тренинзи одржавати и након 20. фебруара. Од тада па све до јуна клуб ће држати ’’Отворена врата’’ сваке среде и суботе. Термини су следећи:

Среда 12:00-13:00 / 13:00-14:00
Субота 12:00 – 13:00

Контакт особе за пријаве и све додатне информације су тренери млађих категорија КК Црвена звезда мтс:

Иван 060/4847-007
Немања 066/684-8550

Црвена звезда вас зове! Задужите црвено-белу опрему и постаните део шампионске екипе.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Коментари

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о