Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Срна

Звездино дете и поуздани, црвено-бели војник после три и по године отишао је из вољеног клуба и каријеру ће наставити у Лас Палмасу. У новој епизоди серијала „Звезда ТВ“ Славољуб Срнић је причао о почецима, каријери, сновима, блиставим моментима, љубави према Црвеној звезди…

Играч задатка, борбен, неуморан, срчан, за вољени клуб дао би све. И дао је, много. Звездаши ће га памтити, пре свега, по головима Краснодару у квалификацијама за Лигу Европе, односно Келну на Маракани за европско пролеће.

Памтиће га и по спринтевима, борбености и томе што је увек давао највише што може када је носио Звездин дрес.

Освојио је две шампионске титуле, био члан једне од најбољих генерација у историји клуба и најбоље у блиској прошлости. Заједно са саиграчима вратио је Звезди европски сјај, обезбедио пролеће у Европи, играо у Лиги шампиона. Једноставно, Срнић је у црвено-белом остварио све снове.

За „Звезда ТВ“ је уочи одласка са припрема у Турској и селидбе у Шпанију причао како је као мали испод дреса носио мајицу на којој је писало „Само Звезда“, о периоду у млађим категоријама, омладинској титули такође под вођством Владана Милојевића, шампионским данима, о чему ће причати деци, остварењу снова и свим блиставим тренуцима, као и безрезервној љубави према клубу.

Још једном, Срно, срећно и све најбоље у наставку каријере.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

rene artoa јан 30, 2019 at 17:32

Srecno, zelim ti da pokidas u sekundi i da uvedes Las Palmas u primeru!!!!!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment