Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Милојевић: Прекиди су наше оружје

Друга провера у Анталији против четвртопласиране екипе аустријске Бундеслиге, Аустрије из Беча, прошла је успешно за фудбалере Црвене звезде. Изабраници Владана Милојевића славили су резултатом 3:0 и наш шеф стручног штаба био је задовољан.

Добра провера, права такмичарска утакмица. Волим да играм против јаких противника, само на таквим мечевима можете да видите оно што треба да се поправи у вашој игри. Прошло је баш онако како сам очекивао. Задовољан сам односом својих играча, као и резултатом, иако он није примаран, али свакако је битан и у припремним утакмицама. Момци су одлично одрадили посао, доста су трчали. Покушавамо алтернативно да користимо играче на неким позицијама, уигравамо се још увек – рекао је Милојевић.

Наши фудбалери на утакмици су показали да су напорно радили на тренинзима и одлично увежбали прекиде.

Прекиди су јако битан сегмент у модерном фудбалу. Ту смо добили још један квалитет са Милуновићем. Његову игру и иначе краси то да је јако добар у дуелима, као и у игри у пољу. Што се тиче прекида и дефанзивно и офанзивно је изузетно опасан. То се показало и данас против озбиљне, тврде екипе каква је Аустрија. Најбитније ми је да нисмо имали проблема са повредама, играчи су здрави након одлично одрађене утакмице. Окрећемо се наредним противницима.

Шеф стручног штаба осврнуо се и на учинак новајлија.

Знате да не волим да причам о појединцима. Данас сте видели на терену Милуновића, Вукановића и Јирку. Сви се они добро уклапају, томе и служе ове утакмице, како бисмо њима што лакше пренели нашу филозофију фудбала. Одлично раде, изузетно су интелигентни играчи. Желео сам да дођу, тако да сам задовољан њима – закључио је Милојевић.

Фудбалери Звезде наредну проверу у Анталији имају 2. фебруара против Лудогореца, три дана касније играју са Работничким, а 8. фебруара против Марибора за крај зимских припрема.

Повезане вести

Leave a Comment