Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

БЕН: Бићу још бољи!

Припремну утакмицу и победу над Аустријом из Беча (3:0) у Анталији обележио је Ел Фарду Бен голом и асистенцијом.

Фудбалери Црвене звезде забележили су и трећи тријумф из исто толико мечева, а други у Турској. Повели смо голом Бена из једанаестерца, док је исти играч идеално асистирао Милуновићу из прекида за 2:0. Коначан резултат поставио је Бабић у самом финишу.

Врло нам је важно да наставимо у овом ритму и да побеђујемо у оваквим утакмицама на припремама. Желимо да будемо спремни за почетак другог дела сезоне. Утакмица је била другачија од претходне две, напредујемо из меча у меч, све смо бољи и бољи што је добро – рекао је Бен.

Нападач са Коморских Острва приказао је одличну партију, а у 76. минуту уступио је место Ненаду Милијашу.

На свакој утакмици дајем све од себе и чиним све што могу да помогнем екипи. Срећан сам што сам сада то успео голом и асистенцијом, и тако допринео тријумфу. Наставићу још напорније да радим како бих играо још боље.

Иза црвено-белих је прва фаза припрема на Кипру, односно пет дана у Анталији.

Понекад треба и да се одморимо како бисмо били бољи. Јако смо радили током сезоне и настављамо даље, желем да помажем тиму. Сви се осећамо врло добро. Битно је за тим да се добро припремимо за други део сезоне, зато морамо сваки дан напорно да радимо.

Фудбалере Звезде чекају још три меча до краја припрема, први следећи је 2. фебруара против Лудогореца, три дана касније са Работничким и за крај против Марибора, 8. фебруара.

Мислим да је добро за нас што имамо приајтељске дуеле. Првенство нам ускоро почиње и одговара нам да одиграмо што више мечева овакве врсте – завршио је Бен.

Повезане вести

3 comments

Dejo јан 31, 2019 at 00:34

Samo naprijed Ben vjerujem da mozes da pruzas jos bolje partije u Zvezdinom dresu

Reply
ЗАКЛЕТ јан 30, 2019 at 20:15

мркела је најавио још појачања.зна ли неко о коме се ради?сумљам да је данијел алексић међу њима.штета што смо пропустили довести га.мислим да би александар чаврић могао покрити срнићеву позицију.својеввремено сам писао да нам фали вукановић .сада је то чаврић ,борац

Reply
Hadži Dragan NBG јан 31, 2019 at 13:03

Ti li si Dejo??? Koliko samo promeni nadimaka za kratko vreme,junače?

Reply

Leave a Comment