Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Нова победа Звезде у Загребу

Након што су у јучерашњем сусрету савладали екипу Младости резултатом 5:1 и тако практично обезбедили прво место пред плеј-оф, Звездини хокејаши су вечерас у новом дуелу са истим ривалом били бољи и славили резултатом 4:1.

КХЛ Младост Загреб – СКХЛ Црвена звезда 1:4 (0:0, 0:2, 1:2)

Звезда је у овај меч ушла мало опшуштено, па у првој трећини нисмо видели голове. На пак у мрежи домаћина чекало се све до 29. минута када је повратник у црвено-белу чету Мирко Ђумић, на асистенцију Роберта Сабадоша, довео Звезду у вођство од 0:1. Исти играч, али овај пут на асистенцију Андреј Цвик – Артјом Кулешов, повисио је на 0:2 што је био и коначан резултат на крају другог периода игре. Средином последње трећине екипа Младости, преко Плахутара, успева да смањи на 1:2. Ипак, само 8 минута касније, Вјачеслав Чегринтсев, на асистенцију Никола Керезовић – Павле Подунавац, доноси Звезди водство од 1:3. а недуго после тога постиже и свој други погодак за коначних 1:4.

Следећи двомеч Звездини хокејаши играју 12. и 13. фебруара у Загребу против истоимене екипе.

Звезда је вечерас наступила у саставу: Ранковић, Степановић, Анић, Бркушанин, Чегринтсев, Даниел, Гаидаш, Јанковић, Керезовић, Кулешов, Марковић, Машић, Новаковић, Подунавац, Ристић, Сабадош, Шпањевић, Цвик, Ђумић. Тренер: Јовица Рус

(извор: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment