Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Лудогорец одлична провера

Нова провера за фудбалере Црвене звезде и нова победа, овог пута над бугарским Лудогорецом. Изабраници Владана Милојевића били су бољи резултатом 3:1.

Већ сам говорио да резултат није најважнији, али свакако да прија када победите. Знамо нашу историју са Лудогорецом, ово може да буде неки наш реванш. Шалу на страну, ово је била утакмица против озбиљног, одличног противника тако да сам задовољан оним што смо показали на терену – рекао је Милојевић.

Инструкције стручног штаба са тренинга црвено-бели спроводе у дело на терену.

– У великој мери сам задовољан како играчи спроводе у дело оно што увежбавамо на тренинзима. Све оно што радимо се види и у нашој игри на утакмицама. Посебно ми је драго што видимо да се новајлије уклапају у наш систем игре. Нема ту много филозофије, треба анализирати утакмице, видети који су добри делови игре, додатно их побољшати, као и шта треба исправити. То је цела мудрост фудбала.

Поред победе, најјачи утисак оставила је фантастична физичка припремљеност наших фудбалера.

На Кипру смо одрадило базични део припрема, имали смо одличне услове да се спремимо на најбољи могући начин. Сви тренинзи су били конципирани на стицање физичке припреме. И пре одласка на Кипар, самим резултатима које су наши фудбалери остварили на тестирању били су одлични. Они фактички нису ни имали одмор, одиграли смо 37 утакмица у јесењем делу полусезоне. Показали су моји играчи да су прави професионалци, спроводили су програм који су добили од кондиционог тима и пре него што смо се окупили. Утакмицама на припремама приступају као да су првенствене – поручио је Милојевић.

 

Повезане вести

3 comments

Горан Младеновић феб 2, 2019 at 23:56

Aлал вера мајстори, све функционише како треба од тренера, играча, Терзића који је пуно урадио за Звезду који је из пепела довео до овог стадијума…Још 2-3 квалитетна појачања моћи ћемо сваког да победимо а о домаћем првенству да и не говорим исувише је смешно. Срећно.

Reply
MILOS RANKOVIC феб 2, 2019 at 20:57

OVO JE TRENER,COVEK MOTIVISE EKIPU DA GINU 90 MINUTA UPRIJATELJSKOJ UTAKMICI NEMAM RECI SEM SVAKA CAST,IGRACI JA NEZNAM 40 GODINA IMAM POSLE BARIJA NAJBOLJA ZVEZDA PO SVEMU,IGRA,ZALAGANJE,BORBENOST,KVALITET,DRUZENJE SVE NA SVOM MESTU,TERZICU SVAKA CAST MALO NAS JE VEROVALO U TERZICA SVI SU GA TERALI SA KOKEZOM,TONCEVIM I OSTALIMA,ON JE SAMO TRAZIO VREME I URADIOJE STA JE REKAO,NEMOJMO ZABORAVITI DA JE STAVIO STAN POD HIPOTEKU KAD JE ZVEZDI BILO NAJTEZE KAPA DOLE TEZICU IHVALA TI

Reply
ДЕЛИА феб 2, 2019 at 19:32

МИЛОЈА ТРАЖИ У ЈУНУ АЛЕКСИЋА,КАТАИА И РАДОЈУ .АКО БУДУ ПОТПУНО СПРЕМНИ БИЋЕМО ЈАКИ КАО ЦРНА ЗЕМЉА .ДАНАС СУ БИЛЕ НАЗНАКЕ ПРАВОГ ТИМА ,ЗАЛАГАЊЕ ,ТРЧАЊЕ ТРУД

Reply

Leave a Comment