Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Половичан успех кадета СКХЛ Црвена звезда

Црвена звезда и Триглав (кадетске селекције) одиграле су у суботу и недељу двомеч у леденој хали Пионир. Наши хокејаши остварили су половичан успех. Након што су у првом сусрету несрећно изгубили, у другом су се реванширали својим противницима и заслужено славили.

Први меч:

СКХЛ Црвена звезда – ХК Триглав 2:4 (0:0, 2:2, 0:2)

У првом сусрету кадетских селекција Црвене звезде и Триглава, Звезда је поражена након две вођства.

У првој трећини није било голова, а у другој су Звездини оклопници дошли у водство голом Вука Крављанца (асистенција Лазар Лалошевић – Матија Динић). Само два минута након Звездиног водства, Триглав преко Ожбе Шиблара долази до изједначења. Ново водство црвено-белима доноси Вук Савић (асистенција Матија Динић – Вук Крављанац), али у последњој минути ове трећине Мај Бертонцељ доноси гостима поравнање резултата. У последњем периоду игре гости су имали више концентрације па су головима Мартина Јазбеца (2) дошли до победе од 4:2.

Други меч:

СКХЛ Црвена звезда – ХК Триглав 6:4 (3:0, 1:2, 2:2)

Звездини кадети су фуриозно одиграли прву трећину. Головима Вука Савића (асистенција Матија Динић), Вука Крављанца (асистенција Матеја Милошевић – Вук Савић) и Лазара Лалошевића (асистенција Вук Савић) стекли су огромну предност од 3:0. У другом делу Вук Крављанац (асистенција Матеја Милошевић) доноси огромних 4:0, али Триглав до краја те трећине головима Шиблара и Бертонцеља смањује на 4:2. И последњи период почиње доминацијом гостију који са два гола (Бертонцељ и Лах) долазе до изједначења од 4:4. Ипак, Звездини кадети су смогли снаге за повратак и прво преко Вука Савића (асистенција Матија Динић) долазе до водства 5:4, а затим преко истог играча (асистенција Матеја Милошевић – Матија Динић) и до коначних и заслужених 6:4.

(извор: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment