Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда има новог бека, Гајић потписао!

Преговори су успешно завршени, Црвена звезда је победила све опоненте и Милан Гајић(23) је нови играч Црвене звезде. Сада већ бивши играч Бордоа потписао је уговор на три и по године и месечна плата износиће му 30.000 евра.

Звезда није платила обештећење, обавезала се само на проценте од даље продаје који износе 20%. Млади репрезентативац Србије, освајач златне медаље на светском првентсу до 20 година, ове сезоне је одиграо само два меча за Бордо. Од 2015. када је из ОФК Београда стигао у Бордо одиграо је укупно 40 мечева и једном се уписао у стрелце.

Црвена звезда у Гајићу види просперитет и дугорочно решење, сада је Стојковић неприкосновен на тој позицији али Звезда већ ове зима спрема замену и спремно дочекује евентуални одлазак Стојковића  који би се могао десити у будућности. Милан Гајић је сада стандардан члан младе репрезентације и људи из клуба желе да га пројектују као новог десног бека и „А“ тима наше земље. Сигурно да поседује квалитет и све предуслове да у скорије време замени Рукавину у репрезентацији и попуни то место на дужи временски период.

Након успешног посла са Гајићем сада је сав фокус на довођењу Мирка Иванића до краја прелазног рока. Подсећамо Црвена звезда је већ ове зиме довела Ерика Јирку, Милуновића, Вулића, Видића, и Вукановића. Клуб су напустили Милић, Крстичић, Дегенек, Стојиљковић, Мелег и Срнић.

Повезане вести

4 comments

krvavi zvezdas-DE феб 4, 2019 at 19:57

nadam se da ce Zule biti rezerva..Gajic je brzi puno i tehnicki jako bolji od Zuleta da ne pricam za Gobeljica

Reply
конте феб 4, 2019 at 19:22

ДОБРОДОШАО Вуковарчанину.наговОРИ И ДРУГОГ Вуковарчанина ,такође Делију да бнас појача.својевремено је изјавио да има нешто у тим бојама.Одличан прелазни рок изузев одласка Крстичића.Продужете уговор и са Родићем

Reply
звездан феб 4, 2019 at 16:01

Добро дошао и да се усталиш у тиму.сијећам се да је дао Звезди гол на Мари 2014 када смо побиједили 4 2.Зна ли неко можда колика је вриједност Чаврића ,његове карактеристике,да ли је у Словачкој напредовао и да ли би имао мијеста у Милојевој екипИ .играо је с Гајићем у Офки и нешто раније с Родићем

Reply
Србин са Космета феб 4, 2019 at 15:54

Добро дошао!!!
Одличан играч!!!

Reply

Leave a Comment