Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Загревање у теретани пред Работнички

Наши фудбалери од 15 часова (17 по локалном) имају претпоследњу проверу на зимским припремама у Анталији, а уочи меча са Работничким одрадили су и лакши тренинг у теретани.

Пре подне на дан утакмице, сада већ према устаљеном режиму током боравка у Турској, било је резервисано за рад у две групе од по 20 минута.

И овај тренинг је протекао под надзором кондиционог тренера Ивана Вучетића, а вежбе су биле усмерене за активацију пред меч, односно радиле су се интензивне вежбе баланса, координације, брзог рада ногу и реакције.

ЦИљ рада у теретани уочи самог дуела је да дође до нервно-мишићне активације, уз обавезно истезање и разгибавање, како би се тело пробудило и размрдало у сатима пре изласка на терен.

Црвено-бели све задатке и замисли стручног штаба испуњавају без поговора, па је тако било и овог јутра у Анталији, и спремни су за још једну контролну утакмицу.

Директан пренос утакмице са Работничким (15:00) можете пратити на клупском Јутјуб каналу, а фудбалери Звезде ће 8. фебруара, дан пре повратка у Београд, имати последњу проверу против Марибора у истом термину.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment