Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Гостовање Зениту

Четири генерације талената Црвене звезде ће отпутовати сутра у Санкт Петербург где ће од 9. до 12. фебруара одиграти по две контролне утакмице са вршњацима из Зенита.

Бисере који стасавају иза југа Маракане ће представљати фудбалери рођени од 2002. до 2005. године, а делегацију ће предводити кадети који трећу годину узастопно гостују Зениту.

Утакмице са Зенитом су најозбиљније провере уз дуел са првотимцима новобеоградског Радничког. План стручног штаба је да играмо што јаче провере током припрема, а Зенит је шампион Русије у генерацији 2002. и самим тим идеалан ривал да стекнемо утисак на ком смо нивоу – открио је Славољуб Ђорђевић, тренер кадета који ће на располагању имати 20 играча и два голмана.

Ученици некадашњег дефанзивца црвено-белих су у Санкт Петербургу 2018. године остварии реми и победу, а надају се да ће и овај пут остварити позитиван резултат.

Неколико играча је прехлађено, али очекујем да буду потпуно спремни до двомеча. Тренутно смо у најинтезивнијој фази припрема и утакмице са Зенитом долазе као главна провера пред пролеће.

Жељу да његов тим остави, пре свега, што бољи утисак као колектив изразио је и Марко Неђић, тренер млађих кадета.

Искористићемо прилику да стекнемо увид у личне могућности. Иза нас је импресивна јесен током које смо у годину дана старијој конкуренцији имали стопостотан учинак, а гостовање у Русији прилика је да повучемо паралелу.

Перспективни стратег ће на располагању имати 18 изабраника, а саиграчима неће моћи да помогне кадетски репрезентативац Стефан Деспотоски.

Летос смо се уверили у квалитет ривала, али знамо и сопствене могућности. Резултат остаје у другом плану, а примарни циљ нам је да наставимо колективни и индивидуални развој – рекао је Неђић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment