Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Симић: „Спремни смо за Војводину“

Новом победом, шестом укупно, наши фудбалери завршили су зимске припреме. Изабраници Владана Милојевића савладали су Марибор резултатом 1:0.

Презадовољни смо што смо забележили још једну победу. Мало смо лошије ушли у прво полувреме, требало нам је времена да уђемо у ритам. Има мало и до тога што је последњи меч на припремама, стигао је умор, тешке су ноге, али како је пролазило време подизали смо темпо и у другом делу игре изгледали смо јако добро – рекао је Симић.

За генералну пробу на припремама у Анталији Црвена звезда је имала противника по мери.

Марибор је био одлична провера, заиста су јака, чврста екипа. Види се да су редовни учесници европских такмичења. Можда се сретнемо на лето у квалификацијама, али не бирамо противнике, гледамо само себе. Важно нам је да будемо потпуно спремни за сваког противника, али има још доста до лета. Сада нам је најважније да остваримо успех у првенству и Купу.

Фудбалери Црвене звезде враћају се у суботу у Београд. За седам дана, 16. фебруара, од 16 сати на свом терену дочекују екипу Војводине у оквиру 22. кола Суперлиге Србије.

Потпуно смо спремни за наставак првенства. Одрадили смо на Кипру фантастично физичку припрему, у Турској смо порадили на неким детаљима у игри, тако да смо апсолутно спремни за све изазове у првенству и Купу – поручио је Симић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment