Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Милојевић: Играчи показали прави однос

Шеф стручног штаба Владан Милојевић задовољан је урађеним на зимским припремама и осврнуо се на последњу проверу у Анталији и тријумф против Марибора резултатом 1:0.

Утакмица је била тврда како смо и очекивали, јер Марибор тако игра. Пред полазак на припреме тражили смо јаке противнике како би играчи имали захтеве какви су били против Марибора. Добре провере смо имали и против Аустрије и Лудогореца, у таквим мечевима можете доста да научите и видите где сте – рекао је Милојевић.

Црвено-бели су савладали лидера словеначког првенства минималним резултатом, стрелац јединог гола био је Марко Марин, а тренер Звезде имао је речи хвале за своје изабранике.

Морам да похвалим играче за показан велики професионализам, није им било лако. Имали смо прво 10 дана на Кипру, па сада две недеље у Турској, дупле тренинге… Једва су чекали да се заврше припреме. На ову последњу утакмицу не гледам баш као на генералну пробу, добро познајем своје играче и мало сам се прибојавао односа према игри на крају припрема, јер онда може да дође до неких проблема. Ипак, имали су јако добар однос, осим можда у првих 15-20 минута док нису „упалили“, после је било доста добро. Има времена одређене ствари да исправимо у предстојећој недељи и да задржимо све оне добре елементе и принципе у игри – нагласио је Милојевић.

Експедиција шампиона Србије у суботу се враћа у Београд, а Милојевић се захвалио свима на гостопримству у хотелу „Регнум“ и условима које су имали у Анталији.

Припреме су протекле на најпрофесионалнијем могућем нивоу – закључио је Милојевић.

Пролећну премијеру његови изабраници имаће 16. фебруара од 16 сати против Војводине на стадиону „Рајко Митић“ и то је прилика да што више навијача поздрави екипу на старту другог дела сезоне.

 

Повезане вести

1 comment

Dejo феб 9, 2019 at 01:03

Samo da znas Miloje ti si blago Crvene Zvezde a igraci Crvene Zvezde treba da slusaju sjajnog trenera koji radi pravi posao sa Crvenom Zvezdom ,samo napred Miloje u nove pobede sa Crvenom Zvezdom i nemojte nigdje da idete ka boga vas molim

Reply

Leave a Comment