Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

СРЛС: Највећи дерби српског клупског рукомета

У недељу 10. фебруара на програму је меч 15. кола Супер рукометне лиге Србије. Ово коло обележиће највећи српски рукометни дерби који ће бити одигран у дворани „Шумице“, а састаће се екипе Црвене звезде и шабачке Металопластике.

Црвено-бели рукометаши са пет победа, три ремија и шест пораза и 13 освојених бодова тренутно заузимају осму позицију на табели СРЛС-а и далеко су од пласмана у Мини лигу за шампионску борбу. Сходно томе предстојећи сусрет са шабачким рукометним великаном може бити и пресудан за остварење циљева клуба. Шапчани су у претходних 14 првенствених мечева остварили 11 победа и уз један реми и два пораза чврсто држе другу позицију иза неприкосновене екипе из Панчева и свакако им следи борба за шампионски ловор.

У првом делу шампионата две екипе су се састале у Шапцу 13. октобра у оквиру 4. кола. Домаћин је остварио победу резултатом 32:27 (16:13).

– Супер рукометна лига Србије, 15. коло:
Црвена звезда – Металопластика
Дворана: „Шумице“
Датум: Недеља, 10. фебруар
Почетак: 18 часова

Повезане вести

1 comment

Goran137 феб 9, 2019 at 16:30

Tako je Zvezda – Metaloplastika je najveci derbi naseg rukometa a ne mecevi sa Partizanom koji do 90 i neke nije ni znao sta je to titula…Takodje i za odbojku kao sto je napisano pre neki dan najveci derbi nase odbojke je Zvezda – Vojvodina…Bravo za tekst!

Reply

Leave a Comment