Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Томић: Одиграли смо једну перфектну утакмицу

Кошаркаши Црвене звезде су вечерас демолирали екипу Морнара 90:57. Математички су обезбедили прву позицију у АБА лиги, и послали су јасну поруку конкуренцији ко ће се питати највише у предстојећем куп такмичењру.

Тренер Томић је био задовољан и након сусрета је анализирао утакмицу.

Одиграли смо једну перфектну утакмицу, свих 40 минута. Било је баш онако као што тражим целе сезоне, да не пада ритам и да концентрација буде пристуна од почетка до краја – почео је Томић.

У Бар нису дошли Човић, Перпероглу и од раније повређени Лазић.

И поред њих тројице и свим проблемима са повредама сви су одиграли супер. Математички смо обезбедили прво место и предност домаћег терена у плеј-офу. Без обзира на све то, играчима сам рекао да ово не значи да треба да паднемо, већ да треба да играмо овако и у наставку. Имамо још три меча у АБА лиги до краја лигашког дела и желимо три тријумфа.

Ни када је разлика била огромна, црвено-бели нису желели да се опусте.

Долазе полуфинала, финала, Куп, мора да се научи да се одржава тај континуитет. У савременој кошарци је довољно да се за два-три минута преокрене разлика, да се падне. Тражио сам да играју квалитетно, сматрам да је тако било.

Похвалио је стратег српског тима амбијент у дворани.

Атмосфера је била одлична, честитам свима и на организацији утакмице и навијачима. Било је задовољство играти.

Медије је занимало и стање са појачањима.

Још не могу ништа да кажем – закључио је Томић

Повезане вести

1 comment

Dejo феб 14, 2019 at 02:09

Treneru KK Crvena Zvezda Tomicu mora da ti bude jedno jasno da treba da KK Crvena Zvezda mora da ide na sve trofeje bilo da se radi o Kupu Srbije ,Prvenstvu Srbije ,ABA ligi i da pretenduje da svake godine igra KK Crvena Zvezda Evro ligu

Reply

Leave a Comment