Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенска кошаркаКошаркаНајновије

ПЖЛС: И кошаркашице обезбедиле прво место пред плеј-оф

У оквиру 19. кола Прве женске лиге Србије кошаркашице Црвене звезде оствариле су нову убедљиву победу и тиме обезбедиле позицију један пред старт плеј-офа.

ККЖ Црвена звезда : ЖКК Краљево 1999 62:37 (14:5, 14:8, 10:14, 24:10)

Пред свега стотинак гледалаца у дворани ФМП-а у Железнику црвено-беле девојке оправдале су улогу апсолутног фаворита и савладале „Малене“ из Краљева. Све је било решено још у првом полувремену у којем су гошће успеле да постигну свега 13 поена.

Гошће су у трећем периоду игре искористиле нешто лежернију игру наших кошаркашица и тај период игре су решиле у своју корист резултатом 14:10. Ипак, последња деоница поново је у потпуности припала кошаркашицама Црвене звезде које су и поред чињенице да су меч окончале са 62 постигнута поена оствариле више него убедљиву победу.

Најефикаснија у нашим редовима била је Ивана Катанић са 12 постигнутих поена, док се у редовима гошћи истакла Тамара Бајић која је постигла чак 14 од укупно 37 поена колико је постигла екипа из Краљева.

ККЖ Црвена звезда са скором 19-0 обезбедила је прву позицију у лигашком делу, док краљевачке „Малене“ са седам победа и 12 пораза држе осму позицију на табели ПЖЛС-а.

ККЖ Црвена звезда: Н. Наумчев 9, Ј. Ђорђевић, Н. Тешић, М. Зукановић, А. Катанић 7, И. Катанић 12, К. Дешић, М. Бојовић 10, Н. Деурић, М. Ђорђевић 8, М. Мишељић 8, М. Вуловић 8. Тренер: Драган Вуковић

У наредном 20. колу Прве женске лиге Србије кошаркашице Црвене звезде гостују екипи Студента у Нишу.

Повезане вести

Leave a Comment