Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМоја Црвена звездаНајновијеОбавештења

Кеј Си Риверс сутра стиже у Београд!

Како специјализовани кошаркашки портал Basketball sphere јавља Кеј Си Риверс сутра стиже у Београд на финализацију договора са нашим клубом.

Риверс се већ неколико дана незванично помињао као неко ко је ушао у најужи круг играча који би могли да појачају наш клуб те да је према изворима портала Basketball sphere одлучио да прихвати понуду нашег кошаркашког клуба, за који ће наступати до краја сезоне.

Риверс је на почетку сезоне био без клуба да би тек у децембру потписао уговор са италијанским прволигашем Грисин Бон из Ређо Емилије. У последњој утакмици за овај италијански клуб постигао је 30 поена уз шут за 3 поена 6/11.

Надамо се да ће у истом ритму наставити са играма и по доласку у Звезду.

Повезане вести

6 comments

djordje феб 10, 2019 at 15:27

K. C. Rivers je odlican igrac i ima veliko iskustvo. Jos samo da dodje neki iskusan igrac na poziciji plejmekera i na poziciji centra. I to je onda to. A sto se tice igraca Zirbes, Maik i Čović, Filip oni out. A dok igraci Ojo, Michael i Ristić, Dušan mogu da ostanu. I onda da se osvoji Aba Liga. I onda tamo oktobra meseca sa novim timom igracima igranje u evroligi.

Reply
Србин са Космета феб 10, 2019 at 00:10

Бравооооо!

Reply
MILOS RANKOVIC феб 9, 2019 at 23:40

HVALIM TE BOZE,NAPOKON PRAVI POTEZ SAMO DAJTE PETICU I BICEMO PRVACI,OVO JE ODLUKA ODLICNA IMA MESEC DANA DA SE UIGRA SAD SMO BAR ZA 40 POSTO JACI,SAD DA VIDIMO CRNOGORCE KAKO CU I STA

Reply
Darko феб 9, 2019 at 23:35

Ovaj dolazak bi bio sjajan! Još neki kvalitetan centar… Bilo bi svetski… A pričalo se ovih dana i o Jelovcu….

Reply
Србин са Космета феб 10, 2019 at 00:09

Јеловац потписао у Турској,за Гациантеп

Reply
Darko феб 10, 2019 at 00:44

E… Jbg…

Reply

Leave a Comment