Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Риверс на лекарским прегледима

Искусни Американац Кевин Кресвел Риверс допутовао током поподнева у Београд. Током вечери и понедељка лекарски прегледи. Кеј Си Риверс игра на више позиција у тиму, а уколико потпише уговор са КК Црвена звезда мтс донеће велико искуство и квалитет у овај тим црвено-белих.

Американац Кевин Кресвел (Кеј Си) Риверс допутовао је у недељу у Београд.

Риверс ће током недељног поподнева и понедељка, бити подвргнут детаљним лекарским прегледима од стране медицинског тима КК Црвена звезда, имајући у виду његову изричиту жељу да наступа за Црвену звезду.

Искусни 31-годишни кошаркаш из Шарлота (рођен 1. марта 1987. године) „покрива“ три позиције, ниског крила , бека шутера, и по потреби плејмејкера, а својим квалитетом и искуством представљао би значајно појачање за тим црвено-белих.

Риверс је висок 196 центиметара и тежак 97 килограма, а актуелну сезону почео је у екипи Ређо Емилије.

Бивши студент колеџа „Клемсон“ своју европску епизоду почео је још 2009. године играјући за Бенетон из Тревиза, а каријеру поузданог и изузетно квалитетног играча градио је кроз екипе Локомотиве, Химкија, Реала (трипла круна и првак Европе), Панатинаикоса (титула првака), Бајерна…

Текућу сезону започео је у екипи Ређо Емилије, а за овај тим просечно је убацивао скоро 15 поена уз 5 скокова и 3 асистенције по мечу. Последњи меч у дресу италијанског клуба одиграо је у суботу, убацио је 30 поена (тројке 11-6) уз 7 скокова.

Риверс ће по обављеним лекарским прегледима, и ако комплетни налази буду у складу са стандардима КК Црвена звезда, и званично постати играч Црвене звезде мтс у понедељак.

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

наста феб 11, 2019 at 11:22

центар нам још треба

Reply
Hadži Dragan NBG феб 11, 2019 at 12:33

Nama još treba trener i nov predsednik kluba.

Reply

Leave a Comment