Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Гобељић спреман за 159. вечити дерби?

Припреме фудбалера Црвене звезде успешно су окончане. Наши фудбалери увелико се налазе у Београду и припремају се за пролећни деби који је на програму наредног викенда када ће на стадион „Рајко Митић“ гостовати новосадска Војводина.

Поред новајлије из крушевачког Напретка Милоша Вулића који је због повреде пропустио највећи део припремног периода, стручни штаб нашег клуба забринула је побреда универзалца Марка Гобељића. Гобељић, који је претходних шест месеци одиграо у животној форми, повредио је ложу, па је због тога морао и раније да се врати у Београд. Пропустио је пријатељске мечеве против Работничког из Скопља (2:1) и Марибора (1:0), а извесно је да се неће ставити на располагање тренеру Владану Милојевићу за прве две пролећне утакмице против Војводине 16. фебруара у Београду и Радника 23. фебруара у Сурдулици.

По последњим информацијама Гобељићу предстоји још десетак дана опоравка и његов повратак на терен може се очекивати у правом тренутку. Гобељић ће бити спреман за 159. вечити дерби који се на нашем стадиону игра 2. марта.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE феб 11, 2019 at 22:51

haha..gobeljic spreman ..ajte ljudi ne sprdajte se sa ovim covekom

Reply

Leave a Comment