Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Риверс и званично играч Црвене звезде

Кеј Си Риверс прошао лекарске прегледе и потписао уговор са Црвеном звездом до краја сезоне!

Американац Кевин Кресвел (КЦ) Риверс прошао је у понедељак лекарске прегледе И постао нови играч КК Црвена звезда мтс!

31-годишњи кошаркаш тако је и званично појачао црвено-беле у које доноси велики квалитет на терену, радну етику, имиџ озбиљног професионалца и породичног човека.

Искусни 31-годишни кошаркаш који може да игра на три позиције (примарне два И три) велико искуство стицао је играјући професионалну кошарку последњих 10 година у бројним великим клубовима (Бенетон, Локомотива, Химки, Реал два пута, Панатинаикос, Бајерн) са којима је освајао И трофеје на највишем нивоу.

Текућу сезону започео је у екипи Ређо Емилије, од које се опростио у великом стилу у суботу увече, али је након позива Црвене звезде како И сам каже након обављених прегледа знао да је његова нова епизода у озбиљној кошаркашкој каријери:

Црвена звезда је тако велики клуб са веома богатом историјом. Имао сам прилике у блиској прошлости да играм у Београду, видео сам све… Ти навијачи, та атмосфера… било је веома узбудљиво,било је сјајно. Ко не воли да игра у таквој атмосфери, пред таквим навијачима? Зато се веома радујем због доласка овде и спреман сам да играм важне утакмице пред навијачима који са толико страсти подржавају свој тим’, да помогнем клубу да освоји најважнији трофеје и врати се у Евролигу.То је мој циљ, изазов за мене, јер сам увек ишао за изазовима. Зато, када је ме је менаџер обавестио ко ме жели, и шта су циљеви клуба…видите да сам већ овде у Београду и спреман. То довољно говори зар не?” рекао је Риверс по окончању лекарских прегледа, који су показали да је Кеј Си у изванредном физичком стању.

Нови играч Црвене звезде већ током поподнева прикључиће се новим саиграчима на тренингу, како би се што пре укључио у рад тима пред изазове који следе.

Риверс ће у Црвеној звезди носити дрес са бројем 23.

КЦ Риверс Добро дошао у Црвену звезду!!!

Повезане вести

4 comments

krvavi zvezdas-DE феб 11, 2019 at 20:46

pravo pojacanje ali se plasim da nije dovoljno..gori nam pod nogama za pleya i centra..ajde nekako i bez centra ali nam treba jedan pulen..ocito da je regland preslab igrac i tatina zamena nisu kalibar za vece domete

Reply
Dragan феб 12, 2019 at 00:54

Ma, centri Krvavi….centri… Regland u trenucima nadahnuca moze da odigra odlicno…a svi nasi centri zajedno ni u trenucima nadahnuca ne mogu da odigraju na nekom kvalitetnom nivou… Problem su nam i krilni centri u odbrani…Ni Simanic, niti Faje, ni Stratos kada igra na cetvorci ne mogu da brane fizicki jakog protivnickog igraca koji napada kos ledjima i lako ugure svu trojicu…problemi, veliki problemi ce biti igra u reketu sa visokim igracima grobara…Nece niti iznenadjenje ako Tinkijeri protiv nas stavi Lendejla na poziciju cetiri…a on je mnogo fizicki jaci od svih nasih krilnih centara…s lakocom ce ih ugurati pod kos i poentirati ispod kosa…Zabrinut sam…bas…A stize vesti da su na bekovske pozicije dobili pojacanje u Jaramazu….

Reply
Josif феб 12, 2019 at 15:43

Фаје може да сачува Лендејла,јачи смо од партизана и играчки и искуснији смо а и индивидуално смо бољи.Њихова једина предност је Тринкијери наспрам Томиќа и то што наши главни играчи који су дуго у Звезди а тосу Лазиќ и Зирбес неиграју на очекиваном нивоу.Даје Бранко у форми појешче и Ренфроа и Пејџа заједно а даје Зирбесу она форма од пре 3 године има да убије оне нихове ЈЈ и мутавог Гагиќа али нажалост није.позз

Reply
Србин са Космета феб 11, 2019 at 18:15

Екстра!!!
Срећно !!!
Надам се да ћемо освојити оба српска трофеја и наравно,оно што је много битно,Аба лигу!!!

Reply

Leave a Comment