Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јованчић: „Биће спектакл у суботу“

Два месеца је прошло од када су наши фудбалери одиграли утакмицу на Маракани. Црвено-бели се враћају на свој терен ове суботе, 16. фебруара, од 16 часова, када се састају са екипом Војводине.

Ужелели смо се фудбала на припремама. Сада следи најлепши део, такмичарске утакмице. Иза нас је дуга полусезона, одиграли смо чак 37 утакмица и навикли смо на тај ритам. Заиста једва чекамо да истрчимо на терен у суботу. Пријао нам је одмор, али ипак фали узбуђење, адреналин, осећај када си на терену. За то сви живимо – рекао је Јованчић.

Црвено-бели везиста очекује прави спектакл на нашем стадиону на премијерној утакмици у 2019. години.

Иако смо играли само пријатељске утакмице у претходном периоду приступали смо им максимално озбиљно, једино је недостајала публика. Наши навијачи много доприносе на сваком мечу, било да играмо на страни или код куће. Они су нам највише недостајали током припремног периода. Много велики мотив и подршку дају нам наше присталице са трибина, зато позивам све да у што већем броју дођу у суботу од 16 часова на Маракану, да заједно освојимо прва три бода у 2019. години.

Фудбалери Црвене звезде на шест утакмица у припремном периоду постигли су 19 голова, а примили само три поготка.

Одлично смо урадили припреме, на Кипру је фокус био на физичкој спреми, а колико смо добро радили показало се већ у Турској, где смо остварили пет победа на пријатељским утакмицама. Играли смо са јаким противницима, добре пропвере су иза нас. Имали смо разноврсне ривале, који су нам помогли да видимо где смо и колико смо спремни. Верујем да смо на припремама испунили све захтеве шефа и стручног штаба, поред тога смо остварили све победе и можемо бити задовољни урађеним. Сада је на нама да наставимо у истом ритму и у домаћем шампионату. Спремни улазимо у првенство, поставили смо себи високе циљеве, желимо да обрадујемо наше навијаче освајањем дупле круне после 12 година и даћемо све од себе да у томе и успемо.

Јованчић истиче да је његова екипа спремна за лепу фудбалску представу у суботу на Маракани.

Не смемо да потценимо Војводину, они су боља екипа него што то тренутно њихова позиција на табели показује. Сигурно ће наш стручни штаб одрадити одличну анализу, предочиће нам слабости и јаче стране нашег противника и то ће нам много помоћи да остваримо победу. Сада имамо и додатну снагу у виду играча који су дошли у наш клуб у зимском прелазном року. Сви су се одлично уклопили, добри суфудбалери и добри момци. Нису имали проблем са адаптацијом, и сам знам како је када се дође у Црвену звезду, сви играчи увек лепо прихвате новајлије. Верујем да ће врло брзо на терену показати квалитет – закључио је Јованчић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment