Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звезда и Идеа – Дружење са навијачима у Нишу

КК Црвена звезда мтс организовао је дружење са навијачима у Нишу и околини, током боравка у граду због завршнице Купа Радивоја Кораћа. Мајкл Оџо и Алекса Раданов у објекту „Идеа“ делили су поклоне, аутограме и такмичили се у извођењу слободних бацања.

Као и сваке године Црвена звезда је обрадовала своје навијаче у Нишу, и искористила боравак у том граду током обавеза у Купу Радивоја Кораћа, да се дружи са својим присталицама.

Тако је било и петак, у објекту спонзора клуба, „Идее” у Нишу, првотимци Мајкл Оџо и Алекса Раданов, дружили су се са више од 100 заљубљеника у црвено-белу боју свих узраста.

Увек је велико задовољство дружити се навијачима црвено-белих. Драго ми је да је дошло баш доста малишана из Ниша који воле Црвену звезду и да су уживали заједно са нама. Лепо је када осетите велику подршку наших навијача и то ће нам много значити пред почетак такмичења – истакао је Алекса Раданов.

Осим подељених аутограма и фотографисања, Оџо и Раданов су се надметали са најсрећнијим посетиоцима овог трговинског ланца у шутирању слободних бацања, а сви посетиоци овог дружења добили су напоклон мајицу Црвене звезде и клупског спонзора Идее.

Црвена звезда мтс ће током боравка у Нишу организовати још неколико акција у граду, са циљем да сви који то желе а воле Црвену звезду упознају и друже се са играчима сениорског тима.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE феб 15, 2019 at 20:31

realno nas domet u prvo pol. a to je ABA 2..toliko

Reply
Србин са Космета феб 15, 2019 at 20:24

Прво полувреме – ужас!
Безвољно,немотивисано,у првој четвртини одбрану смо играли без фаула,невероватно!
Регленд,Цирбес,као да су пушком натерани да изађу на терен.Човић одмах да сиђе са трибине и да уручи отказ Томићу,у наставку Топић да води екипу!

Reply

Leave a Comment