Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Звезда декласирала загребачке Медведе

Звезда је дочекала екипу Медвешчака са којом је вечерас одиграла свој претпоследњи меч у оквиру регуларног дела ИХЛ такмичења. Уз сасвим солидну посету, обзиром да се у исто време играо и меч на Маракани између Црвене звезде и Војводине, црвено-бели оклопници су савладали доста чврсту екипу Медвешчака резултатом 8:0.

СКХЛ Црвена звезда – КХЛ Медвешчак 8:0 (1:0, 4:0, 3:0)

Иако су црвено-бели почели овај сусрет доста добро, били су неефикасни и нису успели да крунишу своју надмоћ све до 19. минуте сусрета. Тада је Роберт Сабадош затресао мрежу гостију и Звезда је заслужено отишла на први одмор са предношћу од 1:0.

На други погодак се чекало све до 32. минута када је Рус Артјом Кулешов (асистенција Роберт Сабадош – Мирко Ђумић) затресао мрежу гостујуће екипе. На семафору је тада стајало 2:0 за Црвену звезду. Тада су црвено-бели додали гас, па је након два минута Вјачеслав Чегринтсев повећао на 3:0 (асистенција Марко Бркушанин). Наставила је Звезда да притиска и то је уодило плодом. у 37. минути Павел Поправка уз помоћ Ивана Анића и Михала Даниела, доводи чету Јовице Руса у водство од 4:0. Канонада се наставила. Није прошло ни 30 секунди, а Лука Вукићевић је, на асистенцију ветерана Срђана Ристића, донео великих 5:0.

Последњи период није донео неке промене сем што је Звезда постигла “само” три гола, а није примила ни један. На 6:0 повисио је Марко Бркушанин (асистенција Вјачеслав Чегринтсев), да би на 7:0 повисио Никола Керезовић (асистенција Вјачеслав Чегринтсев – Марко Бркушанин). Коначних 8:0 дело је Артјома Кулешова на асистеницију Мирка Ђумића.

Звезда је наступила у саставу: Митић, Рановић, Анић, Бркушанин, Чегринтсев, Даниел, Драговић, Гаидаш, Јанковић, Керезовић, Кулешов, Марковић, Машић, Новаковић, Поправка, Ристић, Сабадош, Шпањевић, Вукићевић, Цвик, Ђумић. Тренер: Јовица Рус

Звезда и Медвешчак свој нови сусрет и последњи у регуларном делу такмичења играју сутра (недеља) од 16:15 часова.

(извор: czbgtv.com; фото: СД Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment