Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Боаћи: Волео бих да добијем српски пасош

Црвено-бели су на фантастичан начин, победом од 4:0 над Војводином, отворили пролећну полусезону. Одличну игру је са два поготка крунисао наш нападач Ричмонд Боаћи.

Веома сам срећан због победе и због одличне игре коју смо показали. Први гол посећујем Богу, јер сам имао много проблема са повредама прошле године, док је ова почела много боље. Желео бих да сваки погодак који постигнем буде као други на мечу са Војводином, само сам пипнуо лопту и испратио је погледом у гол. Чини се да моја фризура заиста ради. Већ сам рекао да сам вратио стару фризуру, јер сам је имао када сам постигао први гол у Звезди. Надам се да ће их бити још много – кроз смех је рекао Боаћи и осврнуо се на утакмицу:

Када отворите сезону на овакав начин знате да је Бог на вашој страни. Без његове милости не би ништа било могуће, као ни без мојих саиграча и стручног штаба, ни навијача. Искрено ценим што сам у овом клубу, после Гане, Србија је мој дом. Ко зна, можда будем добио и српско држављанство колико се лепо осећам овде.

Снажни нападач истиче да једна реч описује Звездине новајлије – невероватно!

Феноменални играчи су нас појачали ове зиме. Сви фудбалери које наш спортски сектор одабере увек се одлично уклопе у екипу, никада није напета атмосфера. Свако ко дође у Звезду зна шта се од њега очекује. За мене је невероватно колико су добро изабрани нови играчи. На мечу са Војводином видели сте њих четворицу на делу. Одлично су одиграли, а верујем да ће тек показати раскошан таленат у црвено-белом дресу. Срећан сам што су они у нашем тиму.

Шест победа у припремном периоду, као и одличан старт сезоне не изненађују нашег нападача.

Сви знају какав је наш тренер Милојевић, увек тражи највише од нас, зато и не чуде одлични резултати које остварујемо. Увек нас подстиче да будемо што бољи и да нападамо, небитно колику предност имамо. Када имате тренера који је рођени победник, ништа не узимате здраво за готово, борите се за сваку лопту и на тренингу и на утакмици. На нама је да наставимо да радимо оно што најбоље умемо, да побеђујемо. Када побеђујете, то вас чини срећним, сваки дан постаје лепши.

Боаћи верује да је ово тек почетак успешног низа голова и тријумфа.

Рођен сам да постижем голове, ово је мој живот. Бог ми је подарио велики поклон. Ако погледате моје голове видећете да се никад не борим превише да их постигнем, јер верујем да када се поставите на право место у рукама Бога све постаје лакше. Ако уз то имате овакве саиграче, онда вам је још лепше. Сви на терену у сваком тренутку дају максимум и на све начине упућују лопте нама нападачима. То чини играње у Звезди још лакшим. Не волим да играм утакмицу, а да не постигнем гол. Чак и када одиграм одлично, ако не затресем мрежу осећам се као да нешто недостаје. Ако бих давао по два гола на свакој утакмици до краја сезоне, био бих пресрећан.

Подршка са трибина на овој утакмици, као и игра, била је на врхунском нивоу.

Наши навијачи чине да се дешавају овако лепе ствари на терену. Аплауз који ме је јуче испратио са терена је нешто најлепше. Навијачи на тај начин показују да цене оно што радимо на терену и то нам много значи. Без њих не би било ни играча ни тима. Обожавам што ме звездаши зову Боћко и што су ме прихватили. Када год их сретнем и када причамо увек пожелим да имам много новца како бих свима њима у знак захвалности купио нешто лепо и како бих их усрећио. Љубав коју они пружају ми много помаже. Када видим колико нас све воле и подржавају и преко друштвених мрежа то ми даје снагу да играм фудбал – поручио је Боаћи.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment